Čelnici Zvezde su sa velikom pažnjom pratili žreb! Njihove reakcije su više nego interesantne! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

ZANIMLJIVO

Čelnici Zvezde su sa velikom pažnjom pratili žreb! Njihove reakcije su više nego interesantne! (VIDEO)

- Kakvi su u odnosu na onu La Valetu? Isto kao prošle godine ovi iz La Valete, ili...?

Objavljeno:

Crvena zvezda na svom YouTube kanalu objavila prve reakcije čelnika srpskog vicešampiona posle današnjeg žreba parova prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kao što već znate, crveno-beli su odlično prošli na današnjem žrebu, reklo bi se i najbolje od sva četiri srpska predstavnika u evro-kupovima. Zvezda će na startu kvalifikacija igrati protiv Florijane sa Malte, a tok današnjeg žreba su u kancelariji zajedno ispratili predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, kao i poslovni direktor Stefan Pantović. Najbrže i najkonkretnije je reagovao Zvezdan Terzić, koji je ekspesno obavio jedan telefonski razgovor, raspitujući se o prvom Zvezdinom rivalu ove sezone. Odmah je dobio informaciju da u Florijani ima dosta Italijana, od predsednika, preko trenera do igrača, posle čega je postavio novo važno, i logično pitanje.

- Kakvi su u odnosu na onu La Valetu? Isto kao prošle godine ovi iz La Valete, ili...? - upitao je Terzić i potom izdao prvi zadatak na temu Florijane: - Napravi mi ceo izveštaj - rekao je Terzić na kraju razgovora.

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.