Udar navijača na Donarumu i gol za pamćenje! Italijani slavili u burnom meču nad Dancima! (VIDEO)
Foto: EPA, Stanislaw Rozpedzik

ep za mlade!

Udar navijača na Donarumu i gol za pamćenje! Italijani slavili u burnom meču nad Dancima! (VIDEO)

U okviru grupe C Nemačka je bez ikakvih problema savladala reprezentaciju Češke sa 2:0.

Objavljeno:

Reprezentacija Italije do 21 godine je na Evropskom prvenstvu startovala pobedom protiv reprezentacije Danske sa 2:0, a sve je prošlo u senci onoga što se desilo u 36. minutu.

U okviru grupe C na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine reprezentacija Italije je slavila protiv Danske sa 2:0 (0:0), sasvim zasluženo jer je ekipa koju predvodi Luiđi Di Bjađo bila daleko bolja od svojih protivnika. Prvi gol na meču videli smo u 54. minutu kada je Pelegrini na fantastičan način, "makazicama", uspeo da postigne gol vredan tri boda za Italijane koji su možda i glavni favoriti za osvajanje titule na ovom šampionatu.

Na drugi se čekalo sve do 86. minuta, nakon centaršuta Kijeze Petanja je bio najprisebniji u kaznenom prostoru i prevario je protivničkog golmana. Ipak, sve je ostalo u senci onoga što se desilo u 36. minutu meča.

Znate vrlo dobro šta se sve dešavalo oko Đanluiđija Donarume, mladog golmana Milana koji nije želeo da produži ugovor sa svojim sadašnjim klubom, sve u dogovoru sa svojim menadžerom Minom Rajolom. Upravo je on bio centralna figura meča, iako danas uopšte nije imao previše posla. Njega su navijači koji su bili iza gola gađali lažnim novcem, čime su ga predstavili kao izdajnika Milana, simbolišući tako da je otišao za novcem. Tu situaciju pogledajte ovde. U okviru grupe C danas je Nemačka bez ikakvih problema savladala reprezentaciju Češke sa 2:0.

Rezultati by SofaScore

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.