Iako je Partizan izgubio od Zete, Đukić nije nezadovoljan! (FOTO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

traži homogenost

Iako je Partizan izgubio od Zete, Đukić nije nezadovoljan! (FOTO)

Strateg crno-belih istakao je da su mu neki drugi elementi bili u prvom planu s obzirom da su pripreme u ranoj fazi

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić nije bio nezadovoljan posle prijateljske utakmice sa Zetom na pripremama na Zlatiboru, iako je njegova ekipa doživela minimalan poraz.

Strateg crno-belih istakao je da su mu neki drugi elementi bili u prvom planu s obzirom da su pripreme u ranoj fazi.

- Utakmica je bila tvrda i teška, bez mnogo šansi. Što se tiče defanzivnog dela igre, ekipa je dobro stajala, ali vidi se da nam još nam fali pas, što je normalno u ovom periodu priprema - kazao je Đukić za Partizanov sajt.

On je na današnji meč sa Zetom, na kojem je jedini gol dao Adžović u 73. minutu, poslao dve različite postave na teren u oba poluvremena.

foto: Saša Pavlić Koky

- Danas mi je bilo najvažnije da ekipa bude čvrsta i homogena, tu mislim na sve tri linije. To je veoma bitno, ovo ostalo ćemo da popravimo.

Od igrača Partizana jedino je Lazar Ćirković odigrao celu utakmicu, a Đukić nije mogao da računa na nekoliko igrača koji se još nisu priključili pripremema.

- Bio je odličan, imao je siguran pas, vraća se. Zadovoljan sam sa momcima sa kojima trenutno radim, klinci će dati neki plus, imaju dobar odnos prema radu - zaključio je Đukić.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.