ĐUKIĆ DEBITOVAO PORAZOM! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

promešao karte...

ĐUKIĆ DEBITOVAO PORAZOM! (FOTO)

Sledeću kontrolnu utakmicu na pripremama na Zlatiboru ekipa Partizana odigraće 22. juna protiv Mladosti iz Lučana

Objavljeno: 20:16h

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvoj kontrolnoj utakmici na priprema na Zlatiboru i to od crnogorskog prvoligaša Zete sa 1:0. Bio je to prvi meč trenera Miroslava Đukića od povratka na klupu Partizana pre nekoliko nedelja.

Promešao je Đukić karte u prvoj proveri, poslao je teren dva različita tima u oba poluvremena, a nije mogao da računa na Leonarda, Uroša Đurđevića, Nebojšu Kosovića i Marka Jankovića.

U svakom slučaju, nije to bila utakmica previse lepa i zanimljiva za gledanje, a pored činjenice da se radi o početku priprema, valja istaći i da je nepovoljna okolnost bila kiša koja je nakvasila teren.

Strelac jedinog pogotka na ovoj utakmici bio je ofanzivni vezista crnogorske ekipe Aldin Adžović u 73. minutu.

foto: Dado Đilas

Tokom prvog poluvremena, u kojem je nastupila jača postava crno-belih, ekipa Partizana je napravila samo jednu polupriliku i to kada je Petar Đuričković iz slobodnog udarca šutirao preko gola.

Sledeću kontrolnu utakmicu na pripremama na Zlatiboru ekipa Partizana odigraće 22. juna protiv Mladosti iz Lučana.

PARTIZAN (PRVO POLUVREME): Jovičić, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Everton, Jevtović, Đuričković, Mihajlović, Tawamba, Jovanović Đorđe.

PARTIZAN (DRUGO POLUVREME): N. Stevanović, Radin, Marjanović, Bošnjak, Subić, Nišić, Vujanić, A. Stevanović, Kokir, Ilić, Đilas.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.