PARTIZAN SE NE ŠALI! Crno-beli poslali ponudu za kapitena grčkog prvoligaša! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

da li će prihvatiti?

PARTIZAN SE NE ŠALI! Crno-beli poslali ponudu za kapitena grčkog prvoligaša! (FOTO)

AEL Larisa je želela da nastave saradnju, ali je odbio novi ugovor i trenutno je slobodan u izboru nove sredine. Ima još neke pozive grčkih i kiparskih klubova

Objavljeno:

Partizanova potraga za štoperom se nastavlja. Na listi želja je novi kandidat - Borislav Jovanović!

Oštre reči Ivice Ilieva! Gde je to zajedništvo?! Nevernici jedni, gledajte! Mene omalovažavajte! (VIDEO)

Reč je o iskusnom, štoperu grčkog prvoligaša Larise. On je slobodan igrač i na njegovu adresu je već stigao poziv crno-belih, prenose grčki mediji.

Dovođenje štopera je jedan od prioriteta srpskog šampiona u letnjem prelaznom roku posle odlaska Nikole Milenkovića u Fiorentinu. Sa Ostojićem je produžen ugovor, a tu su još i Ćirković i omladinac Bošnjak. Ipak, Partizanu je za Evropu potreban još jedan iskusniji i pouzdaniji centralni bek. Želeli su Marka Simića iz Rostova, ali crnogorski reprezentativac iz finansijskih razloga nije bio realna meta.

OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA! Poznato je da li će se Jokić i Marjanović naći na Đorđevićevom spisku!

Razgovaralo se i sa Milanom Mitrovićem kojem je istekao ugovor sa turskim Mersinom, ali je on istakao da pregovara i sa nekim drugom klubovima pa je Partizan rešio da ne gubi vreme.

KAKVA SRAMOTA! TUGA! Ruski klub došao na pripreme u Srbiju, pa pobegao glavom bez obzira!

Zato je u fokus došao 30-godišnji Jovanović. U Srbiji je igrao za Srem i Inđiju u vreme kada su zeleno-beli bili superligaši. Potom je na mala vrata otišao u Ergotelis gde je prve sezone upisao 12 nastupa, da bi u drugoj sezoni postao jedan od najstandardnijih igrača u ekipi i upisao 34 prvenstvena meča. U trećoj sezoni u Ergotelisu je igrao povremeno (17 utakmica), u četvrtoj još manje (12), da bi potom kao slobodan igrač prešao u AEL Larisu sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor. U Larisi je bio standardan i posle pola godine čak postao i kapiten kluba.

Prethodne sezone je takođe nosio kapitensku traku i ne računajući pauzu zbog povrede, bio standardan igrač.

Njegov odlazak je sve izvesniji! Zvezdinog reprezentativca želi još jedan bogati evropski klub! (FOTO)

AEL Larisa je želela da nastave saradnju, ali je odbio novi ugovor i trenutno je slobodan u izboru nove sredine. Ima još neke pozive grčkih i kiparskih klubova, ali i ponudu Partizana. Grčki mediji istuču da je Partizanov predlog saradnje “interesantan” i da se očekuje brz odgovor Jovanovića.

Ako bude potvrdan, Partizan je dobio štopera za početak sezone… Ako ne bude negativan, potraga se nastavlja…

(Espreso.co.rs/Mozzsrtsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.