Grobari se hvataju za glavu! Da li su ovo najgore moguće vesti koje su mogli da čuju o Leonardu? (FOTO)
Foto: Beta/Saša Đorđević

odbio ponudu?

Grobari se hvataju za glavu! Da li su ovo najgore moguće vesti koje su mogli da čuju o Leonardu? (FOTO)

Saga sa produžetkom saradnje srpskog osvajača duple krune i jednog od najboljih stranaca koji je ikada igrao na našim terenima prepuna je onog „navodno“, budući da niko ne želi javno da se oglašava

Objavljeno:

Sve jače se mogu čuti glasine da najbolji igrač srpskog šampiona ne želi da nastavi karijeru u Humskoj, ali čelnici kluba zasad ćute, prenosi "Kurir".

MRZITE DA VAM NEKO UPADA U KADAR? A šta kažete na fotku sa kraljicom, omiljenim sportistom ili premijerom? Najboljih 6 fotobombi ikada! (FOTO)

Zahtevao je navodno Leonardo, kao najbolji fudbaler Partizana minule sezone, godišnja primanja od 600.00 evra, uprava crno-belih je na to navodno pristala, da bi Južnoamerikanac ipak odbio da potpiše novi ugovor.

NISI DOBRODOŠAO! DANAS JE UMRO FK PARTIZAN! Grobari besne zbog povratka Pantića! Očekuje ga pakao u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

Navodno, rukovodstvo kluba iz Humske je bilo spremno da Brazilcu odobri i „bezobrazne“ bonuse za svaki ostvaren uspeh kako bi ga nagovorilo da ostane do kraja ugovora i ne ide ovog leta, ali navodno, njegov menadžer Dmitrij Seljukov minira celu priču.

Saga sa produžetkom saradnje srpskog osvajača duple krune i jednog od najboljih stranaca koji je ikada igrao na našim terenima prepuna je onog „navodno“, budući da niko ne želi javno da se oglašava. Delegacija iz Humske predvođena predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom otputovala je u Barselonu na završne pregovore, ali zasad nema zvaničnih informacija dokle se stiglo u pregovorima.

Peković nije ništa uradio! Samo je imao zadatak da smeni Vujoševića! (FOTO)

foto: Saša Pavlić Koky

Čelnici Partizana odbijaju da komentarišu bilo šta na ovu temu dok se ceo posao ne završi, što važi i za sportskog direktora Ivicu Ilieva, koji je s ekipom na Zlatiboru. S druge strane, Brazilac se s vremena na vreme oglasi putem društvenih mreža, gde je već nekoliko puta poručio da će „reći pravu istinu“ i da „sve ima svoje vreme“, ali je svaki put ostao nedorečen i još više zbunio navijače crno-belih.

Oštre reči Ivice Ilieva! Gde je to zajedništvo?! Nevernici jedni, gledajte! Mene omalovažavajte! (VIDEO)

Kako stvari sada stoje, Leonardo bi sledeće nedelje trebalo da se priključi ekipi i stavi na raspolaganje treneru Miroslavu Đukiću, koji još ne zna da li će na Brazilca moći da računa na duži vremenski period ili je dolazak u Beograd samo kupovina vremena dok se ne pronađe nova destinacija u karijeri.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.