Oštre reči Ivice Ilieva! Gde je to zajedništvo?! Nevernici jedni, gledajte! Mene omalovažavajte! (VIDEO)
Foto: Beta

sa zlatibora...

Oštre reči Ivice Ilieva! Gde je to zajedništvo?! Nevernici jedni, gledajte! Mene omalovažavajte! (VIDEO)

- Nepoverenje iritira... Ok je kada nekoga ne znate, i kada je sve novo, ali ako smo sve što smo rekli uradili, ispunili sva obećanja

Objavljeno:

Od osvajanje duple krune nije prošlo ni mesec dana, a o dešavanjima u taboru Partizana, govorio je sportski direktor tima iz Humske Ivica Iliev.

Otvoreno i oštro o svemu govorio je nekadašnji fudbaler tima iz Humske. Iliev se prvo osvrnuo na kritike navijača.

NISI DOBRODOŠAO! DANAS JE UMRO FK PARTIZAN! Grobari besne zbog povratka Pantića! Očekuje ga pakao u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

- Nepoverenje iritira... Ok je kada nekoga ne znate, i kada je sve novo, ali ako smo sve što smo rekli uradili, ispunili sva obećanja, i posle osvajanja duple krune, ne vidim razloga za nepoverenje. Doveli smo najboljeg mogućeg trenera, a ljudi pitaju gde su pojačanja? Da li je neko otišao iz ekipe? Nije! Pa gde da stavimo sve igrače. Gde je to zajedništo koje je bilo pre mesec dana? Ja verujem da je to mali deo publike, ali iritira. Nevernici jedni, gledajte da li vas lažemo. Svaku borbu smo pobedili, ali sigurno je da će doći neki težak trenutak. Sa mračnim mislim se ne može daleko - rekao je Iliev za Partizan TV.

Peković nije ništa uradio! Samo je imao zadatak da smeni Vujoševića! (FOTO)

Iliev je preuzeo odgovornost na sebe.

OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA! Poznato je da li će se Jokić i Marjanović naći na Đorđevićevom spisku!

NE ŽALE LOVU! Na Marakanu stigla ponuda od 7 CIFARA! Da li će Zvezda ostati imuna? (VIDEO)

- Niko ne treba da upire prstom u upravu. Ja donosim odluke kada je reč o igračima. Mene treba da omalovažavate, a ne njih. Nastavite kao što ste radili, a ja ću se truditi da radim isto.

Njegov odlazak je sve izvesniji! Zvezdinog reprezentativca želi još jedan bogati evropski klub! (FOTO)

Sportski direktor Partizana osvrnuo se i na status Leonarda.

KAKVO LUDILO U HRVATSKOJ! Mamić i Lovren zagrljeni pevaju hit Mitra Mirića, a bivši igrač Zvezde gleda i ne veruje! (VIDEO)

- Nije istina da Leonardo ima platu 410.000 evra. Nema toliko, ja vam garantujem. Priče o klauzuli su nam napravile problem. Da, imamo dogovor sa njegovim agentom, ali to ne znači da svako može da ga odvede. To nije dogovor iz Barselone, to je odavno. Dogovor je da on pomogne Partizanu i mi njemu. Šta će sutra biti, mi se pitamo. Ako kažemo da ne može da ide, ne može da ide. Idemo dotle da se mi pitamo i da će dve godine (koliko ima ugovor) sedeti na tribinama. Nama ugovor sa Leonardo neće praviti problem. To se neće desiti, mnogo toga smo prošli.

Brazilac je iskazao nezadovoljstvo.

- Vidite Donarumu? E pa, šta mislite za Brazilca od 25 godina? Imamo li mi inteligenciju? On je možda nezadovoljan, nema igrača koji je imao više ponuda sa svih strana od kada sam u Partizanu. Mi smo za to da ostane. Mi smo stvorili od njega to što jeste. On to mora da ispoštuje. On mora da shvati da smo toliko veliki da on bez nas nije niko. Dali smo mu sve jer znamo da je veliki. Samo tako možemo da budemo veliki klub. On bez Partizana nije to. Činili smo mnogo u godinu dana i ne dozvoljavamo bezobrazluk.

Iliev je govorio i o prvom pojačanju Danilu Pantiću.

- Pantić nije došao na predlog Miroslava Đukića. Ja sam doneo odluku pre dva meseca. Nema dogovora preko agencije. Bilo je razgovora o bivšim igračima koji su na sličan način otišli iz Partizana i nisam dozvolio. Zameraju mu ljudi, ali moraju da shvate da svi mi grešimo. Ne treba svaliti sve na dete. Sličan je slučaj sa Jankovićem, isto tako je i sa Pantićem. Ne razigravamo ga za Čelsi... Partizan ima mogućnost da uradi isto što je sa Jankovićem. Ako nam pokaže da je spreman da nosi dres, mi ćemo u januaru odlučiti.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.