NE ŽALE LOVU! Na Marakanu stigla ponuda od 7 CIFARA! Da li će Zvezda ostati imuna? (VIDEO)
Foto: Fonetap

IZ SERIJE A...

NE ŽALE LOVU! Na Marakanu stigla ponuda od 7 CIFARA! Da li će Zvezda ostati imuna? (VIDEO)

Adžićev napredak nisu primetili samo odgovorni u Ljutice Bogdana

Objavljeno:

Nije tajna da je uprava Crvene zvezde napravila veliki zaokret u poslovnoj strategiji i dolaskom Vladana Milojevića odlučila da naredne godine posveti pružanju većeg prostora za igru klupskoj deci, te da će inostranih fudbalera biti u minimalnom broju.

NISI DOBRODOŠAO! DANAS JE UMRO FK PARTIZAN! Grobari besne zbog povratka Pantića! Očekuje ga pakao u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

Jedan od onih koji bi trebalo da bude stub budućnosti Crvene zvezde je i talentovani vezista Luka Adžić, koji se već dokazao u seniorskoj konkurenciji i stavio do znanja stručnom štabu da ima kvalitet da bude u prvom timu.

Peković nije ništa uradio! Samo je imao zadatak da smeni Vujoševića! (FOTO)

Međutim, Adžićev napredak nisu primetili samo odgovorni u Ljutice Bogdana, već i skauti Sampdorije, koji su nekoliko puta uživo gledali mladog Zvezdinog bisera na delu. Italijanskom štampom bliskom timu iz Đenove podigao se glas o tome da je Sampdorija sve ozbiljnija u nameri da krene po Adžićev potpis, kako bi se nastavilo sa realizacijom velikog klupskog projekta.

ZVANIČNO! UGOVOR JE PONUĐEN! Da li će miljenik Delija ostati u Zvezdi? (FOTO)

Naime, čelnici Sampe poslednjih godina rešeni su da potragu za blagom nastavi na istoku Evrope, gde su pronašli igrače poput Šika, Škrinijara, Simića, Berešinskija i Linetija. Poznato je da je vrednost fudbalera iz Istočne Evrope ispod realnih vrednost, što je usko povezano i sa nešto slabijim, ponegde čak i teškim finansijskim stanjem u klubovima. Takvom strategijom kupovine jeftinijih igrača Sampdorija želi da uspostavi stabilnu strukturu gde bi se radilo na njihovom razvoju, a kasnije i dobroj prodaji, što bi omogućilo izvesnu stabilnost. Jednostavno - kupi jeftino, prodaj dobro.

EPILOG SUSPENZIJE FIBA! Zvezdi zabranjen transfer igrača, a za sve je kriva jedna osoba!

Sampdorija je spremna da Crvenoj zvezdi ponudi 1.000.000 evra odmah, dok se u krugovima bliskim klubu stalno pominje činjenica da Adžiću ugovor ističe krajem decembra 2018. godine i da srpski vicešampion još nije pokazao želju da parafira novi ugovor.

KAKVO LUDILO U HRVATSKOJ! Mamić i Lovren zagrljeni pevaju hit Mitra Mirića, a bivši igrač Zvezde gleda i ne veruje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.