KAKVO LUDILO U HRVATSKOJ! Mamić i Lovren zagrljeni pevaju hit Mitra Mirića, a bivši igrač Zvezde gleda i ne veruje! (VIDEO)
Foto: Printscreen

epska scena

KAKVO LUDILO U HRVATSKOJ! Mamić i Lovren zagrljeni pevaju hit Mitra Mirića, a bivši igrač Zvezde gleda i ne veruje! (VIDEO)

Niko nigde ne može nadmašiti popularnog "Maminja"...

Objavljeno:

Oženio se Mateo Kovačić! Svadba hrvatskog reprezentativca i fudbalera Real Madrida održana je u Zagrebu ovog vikenda, a s obzirom da je među gostima bio i Zdravko Mamić, nismo ni sumnjali da će baš on izbiti u prvi plan.

NISI DOBRODOŠAO! DANAS JE UMRO FK PARTIZAN! Grobari besne zbog povratka Pantića! Očekuje ga pakao u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

Naime, kako prenosi portal ''24sata.hr'', Mamić je najveseliji bio u trenucima dok je trajala pesma Mitra Mirića, ''Ne može nam niko ništa''.

Bivši prvi čovek Dinama, a sada ''savetnik'' u klubu sa Maksimira skinuo se go do pojasa i ''pao u trans'' uz omiljenu pesmu Pomenuti portal je preneo da su gosti na svadbi bili i fudbaler Reala Marselo, zatim hrvatski fudbaleri Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Vedran Ćorluka, Dejan Lovren i Tin Jedvaj, ali i bivši bek Crvene zvezde Luis Ibanjez. Mamić ih je sve zasenio...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.