Maradona ne sme biti primer mlađim igračima!
Foto: AP

napao argentinca

Maradona ne sme biti primer mlađim igračima!

Naravno, ovo nije moglo da prođe bez odgovora, koji je usledio od ćerke Dijaga Armanda Maradone, Dalme

Objavljeno:

Brazilac Dani Alveš pre nekoliko dana dao je veoma zanimljiv intervju za "Esporte Interativo", gde se osvrnuo na Maradonu i oštro ga kritikovao.

Takođe, desni bek Juventusa koji je veoma blizu prelaska u Mančester Siti, kazao da je Mesi daleko ispred Maradone.

- Želite da poredite Mesija i Maradonu? Ne možete da to da uradite. Koliko je zlatnih lopti osvojio Maradona? Takođe, bilo bi me sramota da sam osvojio Svetsko prvenstvo pomoću "Božije ruke". Ne bih mogao da kažem deci da sam osvojio Mundijal, a ceo svet priča o "Božijoj ruci - rekao je Alveš.

foto: EPA/UEFA

Jedan od najboljih bekova u poslednjoj decenije rekao je i da takav igrač ne može biti primer deci. - Sportista kao on, ne sme biti primer mlađim igračima - naglasio je Alveš. Naravno, ovo nije moglo da prođe bez odgovora, koji je usledio od ćerke Dijaga Armanda Maradone, Dalme. - Kada je reč o poređenju Maradone i Mesija, Dalma je napisala da to rade samo neznalice. Na to koliko je Zlatnih lopti osvojio njen tata, napisala je da se u njegovoj(Maradoninoj) eri više pridavalo značaju evropskim igračima, nego stranim. Poslednje, "Hand od God" ili ti "Božija ruka", Dalma je pitala Alveša "da li je imao priliku da vidi drugi gol njenog oca".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.