Milojević: Igrači su drugačiji na treningu nego na utakmici, moram da shvatim zašto se to dešava!
Foto: FK Crvena zvezda

TRENER ZVEZDE ISKRENO

Milojević: Igrači su drugačiji na treningu nego na utakmici, moram da shvatim zašto se to dešava!

"U ovom trenutku mi je najvažnije da upoznam malo igrače, njihov karakter, njihov način igre. Mogu da budem iskren i da kažem da sam ono što sam očekivao i video", istakao je

Objavljeno:

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je svoje utiske nakon prve pripremne utakmice njegovog tima.

- U ovom trenutku mi je najvažnije da upoznam malo igrače, njihov karakter, njihov način igre. Mogu da budem iskren i da kažem da sam ono što sam očekivao i video. Rekao sam i na početku da nemamo baš puno vremena, a ono što me malo zabrinjava je to da su malo drugačiji na treningu nego na utakmici, i moram da shvatim zašto se to događa. Bilo je dosta i dobrih stvari, onih koje smo hteli - istakao je Milojević, pa dodao:

Šta će biti sa Kangom, Le Talekom, Donaldom i Ruizom? Terzić konačno otkrio plan za Zvezdine strance!

- Nakon izlaska iz jednog sedmodnevnog trenažnog procesa koji je dobro odrađen, došli smo da odigramo jednu utakmicu da vidim karakter. Falilo je svežine koju i ne želim da imaju u ovom trenutku. Mislim da sada imam malo potpuniju sliku po pitanju pojedinačnog kvaliteta i nekih stvari koje smo pokušavali da radimo na treningu. Sa igračima koji su došli, mislim da će sve to biti u redu - rekao je Milojević.

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.