Šta će biti sa Kangom, Le Talekom, Donaldom i Ruizom? Terzić konačno otkrio plan za Zvezdine strance!
Foto: Nemanja Pančić

BOAĆI OSTAJE

Šta će biti sa Kangom, Le Talekom, Donaldom i Ruizom? Terzić konačno otkrio plan za Zvezdine strance!

"Imali smo dogovor na godinu i po dana, i sa njim i sa italijanskom Latinom. Desila se ta nesreća da je njegov bivši klub bankkrotirao i ugasio se. Automatski je i ta ugovorna obaveza koju je imao Boaći sa Latinom postala problematična, a isto tako automatski i ta pozajmica koju je imala Crvena zvezda i sa Boaćijem i sa Latinom", istakao je generalni direktor crveno-belih

Objavljeno:

Crvena zvezda će najverovatnije zadržati Boaćija, a sigurno će biti jača nego prošle sezone. Ovo je u interjvjuu za „Novosti“ na Zlatiboru rekao Zvezdan Trezić, generalni diretktor crveno-belih.

Kako će Zvezda dobiti bitku za Boaćija?

Baklje i topovski udari: Počinje totalno ludilo! I to na vrelom betonu Novog Beograda! (FOTO) (VIDEO)

- Imali smo dogovor na godinu i po dana, i sa njim i sa italijanskom Latinom. Desila se ta nesreća da je njegov bivši klub bankkrotirao i ugasio se. Automatski je i ta ugovorna obaveza koju je imao Boaći sa Latinom postala problematična, a isto tako automatski i ta pozajmica koju je imala Crvena zvezda i sa Boaćijem i sa Latinom – kaže Terzić.

Da li je će osim Rikardinja Zvezda dovesti još neko pojačanje iz inostranstva?

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- U ovoj fazi više razmišljao o stranim igračima. Rekli smo da trener Milojević računa na sve strance, znamo da u kvalifikacijama za Ligu Evrope nema limita. Međutim, sigurno je da će biti i odlazaka iz C zvezde.

PARTIZAN DOVEO PRVO POJAČANJE! I to iz Premijer lige! (VIDEO)

Da li će Kanga, Le Talek, Donald, Ruiz i napustiti klub?

- Što se tiče stranaca, vlada veliko interesovanje za naše igrače. Videćemo, daleko je 31. avgust i finiš orelatnog roka, ali sigurno je da će otići bar trojica, možda i četvorica naših legionara. To je plan, ali, od plana do realizacije dug je put

Koji su naredni potezi potezi u prelaznom roku?

FUDBALSKA BAJKA TRAJE! Vratila se Parma! (VIDEO)

- Za sada nećemo dovoditi nove strance. Fokusirani smo na dovođenje srpskih igrača iz inostranstva i na forsiranju mladih iz naše omladinske škole. Ne bih o imenama, nikada ne komentarišemo igrače koje nismo doveli. Jedno je sigurno, Crvena zvezda imati moćniji i kvalitetniji tim nego proletos.

Ostatak ovog sjajnog intervjua možete da pročitate OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.