DELIJE DOBIJAJU NOVOG IDOLA? Na Marakanu stiže estonski David Vilja, biće strah i trepet za protivničke odbrane!
Foto: Dado Đilas

dobar igrač

DELIJE DOBIJAJU NOVOG IDOLA? Na Marakanu stiže estonski David Vilja, biće strah i trepet za protivničke odbrane!

U određenim krugovima se šuška da bi član crveno-belih mogao uskoro da postane i estonski napadač

Objavljeno:

Crvena zvezda polako sklapa kockice kada je tim za narednu sezonu u pitanju.

Na Marakanu su već stigla tri pojačanja - Filip Stojković, Marko Gobeljić i Rikardinjo.

U određenim krugovima se šuška da bi član crveno-belih mogao uskoro da postane i estonski napadač Rauno Sapinen.

foto: Saša Pavlić Koky

Portal mojacrvenazvezda.net objavio je detaljnu analizu ovog igrača, što znači da bi Vladan Milojević uskoro mogao da dobije novog fudbalera na raspolaganju.

Rauno Sapinen je mladi estonski fudbaler, koji nastupa za domaću Floru, gde je i ponikao, takođe i igrač koji je prošao sve reprezentativne selekcije Estonije, a nastupa i za A selekciju za koju je upisao 11 nastupa.

Krasi ga dobra brzina, kretnja bez lopte, odlično utrčava iza leđa odbrane, ima njuh za gol i golgeterski instikt, zna da se nađe na pravom mestu, da lepo isprati akciju, utrči na pravo mesto.

Takođe reč je o napadaču koji nije samo vezan za 16m, već koji dosta učestvuje u igri, razvlači odbranu, vraća se da primi pas, zna da pripomogne i u odbrani. Vrši dobar presing, voli da pritiska protivničku odbranu.

Pas igra mu je takođe dobra, ume lepo da proigra saigrače, pošalje neki lucidan pas, da se izvuče na bok, uputi centaršut.

Ima i dobar odnos fizičkih atributa, gde dominira brzina, ali je solidan i u duel igri, nije mu to neki izražen atribut, ali nije ni neko ko pada lako, lepo se gradi, zna fino da sačuva loptu, oslobodi se čuvara, odloži na stranu.

Šut mu je tehnički odličan i vrlo precizan, retko maši šanse, veoma lepo plasira šut, šutira sa obe noge, opasan iz različitih situacija. Završnica veoma dobra.

Jedina veća mana bi mu bila igra u vazduhu gde nije preterano dobar iako mu tehnički udarac glavom nije loš, ali nije sjajan u vazduhu, niti se mnogo nalazi u takvim prilikama, igrač je koji prvenstveno igra na zemlji i tu je jako dobar i raznovrsan.

(Espreso.co.rs/mojacrvenazvezda.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.