Počeli izbori za Skupštinu Partizana!
Foto: Espreso

Kao što je i najavljeno

Počeli izbori za Skupštinu Partizana!

Zaposleni i redovni članovi FK Partizan sa uredno plaćenom članarinom za 2017. godinu podnose pisane kandidature Klupskoj izbornoj komisiji

Objavljeno:

Upravni odbor FK Partizan je, na sednici, održanoj 31. maja 2017. godina, na osnovu člana 93. Statuta FK Partizan, jednoglasno doneo odluku o održavanju vanrednih izbora za sve organe u FK Partizan u narednom petogodišnjem mandatu.

U skladu sa članom 30. Statuta FK Partizan, izabrani su, pored delegiranog i člana po položaju, izborni članovi Klupske izborne komisije, na plenarnim sednicama Veća zaposlenih i Veća redovnih članova FK Partizan, održanim 2. i 5. juna 2017. godine.

foto: Saša Pavlić Koky

Klupskoj izbornoj komisiji su pristigli predlozi delegiranih predstavnika u Skupštini FK Partizan od strane Počasnog predsednika FK Partizan i Upravnog odbora Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

Predsednik FK Partizan ima čast i zadovoljstvo da, u skladu sa članovima 18, 30, 35, 37. i 38. Statuta FK Partizan, raspiše poziv svim zaposlenima u Klubu i svim redovnim članovima FK Partizan sa uredno plaćenom članarinom za 2017. godinu za dostavljanje kandidatura za izbor u Skupštinu FK Partizan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.