Navijači Barse u suzama: Došlo je vreme za kraj jedne ere! (VIDEO)
Foto: Reuters

GOTOVO?

Navijači Barse u suzama: Došlo je vreme za kraj jedne ere! (VIDEO)

Inijesti ugovor ističe u junu 2018, kada će imati 34 godine, a njegove reči dolaze nakon što je ove sezone na samo 13 utakmica u španskoj Primeri bio u prvoj postavi

Objavljeno:

Fudbaler Barselone Andres Inijesta nije siguran da će karijeru završiti u matičnom klubu, istavaši da je spreman i na opciju da na leto 2018. godine napusti Kataloniju.

DRAMA NA JNA, GROBARI KIPTE OD BESA: Delije Vazuri ukrale pehar Superlige! (VIDEO)

Inijesti ugovor ističe u junu 2018, kada će imati 34 godine, a njegove reči dolaze nakon što je ove sezone na samo 13 utakmica u španskoj Primeri bio u prvoj postavi.

- Moj plan je da minimum odradim ugovor do kraja, a onda ćemo kasnije videti. Postoje razne opcije, pitanje je vrednosti, ali ne kažem da neću potpisati novi ugovor. S obzirom kako je ova sezone prošla, kako se sve promenilo, naučio sam mnoge stvari. Kada dođe vreme za rastanak sigurno neću biti na smetnji klubu - rekao je Inijesta.

Inijestina odluka verovatno će u mnogome zavistiti od uloge kod novog trenera Barselone, verovatno Ernestea Valverdea, koji je glavni favorit da nasledi Luisa Enrikea.

AGASI U PARIZU! Novakov trener odmah izašao na teren, ali nije sa srpskim teniserom! (FOTO)

Inijesta je celu karijeru proveo na Nou Kampu, od mlađih selekcija i 1996. godine, a sa prvim timom osvojio je čak 28 trofeja, među kojima su četiri Lige šampiona i osam titula Primere.

BONUS VIDEO: Proslava titule Grobara

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.