Pritisak, tenzija, inspiracija... Utakmice u Humskoj su uvek specijalne za mladog igrača Zvezde! (FOTO)
Foto: Fonet

voli čovek...

Pritisak, tenzija, inspiracija... Utakmice u Humskoj su uvek specijalne za mladog igrača Zvezde! (FOTO)

- S druge strane, kao neku našu prednost istakao bih to što imamo novog trenera jer to sa sobom povlači promene u igri i drugačiju taktiku od one koju smo imali u prethodnim susretima sa Partizanom

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić rekao je da je njegova ekipa dovoljno jaka da se izdigne iznad situacije i istakao da će crveno-beli dati sve od sebe da osvoje trofej u Kupu Srbije.

- U subotu idemo na pobedu, svaki trofej je za nas izuzetno važan. Ne mogu da obećam pobedu, ali mogu da dam reč da ćemo dati sve od sebe da trijumfujemo i osvojimo Kup - rekao je Ristić za sajt kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 19.30 igraju protiv Partizana u finalu Kupa Srbije.

foto: Saša Pavlić Koky

- Situacija za nas nije laka, ali tako je to kada si u Zvezdi. Jedne nedelje si na vrhu, već sledeće možeš biti na dnu, ali svi igrači ovde su dovoljno jaki da mogu da se nose sa time i da se izdignu iz situacije. Imali smo dovoljno vremena da se spremimo za derbi i sad je sve na nama - ekao je Ristić.

Predstojeće finale Kupa biće četvrti "večiti" derbi u ovoj sezoni, a Ristić je naveo da će biti drugačiji od prethodnih jer je u pitanju direktna borba za trofej.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.