DA LI NAM JE PRVENSTVO NAMEŠTENO? Ovo su sve sumnjive sudijske odluke za Partizan! Zaključak se sam nameće! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky/Filip Plavčić

SUMIRALI SMO SVE

DA LI NAM JE PRVENSTVO NAMEŠTENO? Ovo su sve sumnjive sudijske odluke za Partizan! Zaključak se sam nameće! (VIDEO)

Vratili smo se godinu dana unazad i pogledali svaki meč Partizana... Pred vama su apsolutno svi momenti o kojima se pričalo po fudbalskim kuloarima kao i kratak komentar za svaki od njih

Objavljeno: 16:23h

Završena je još jedna duga i mukotrpna sezona srpske Superlige. Posebno mukotrpna za sudije, koje su bile pod konstantnim pritiscima, kako od medija, tako od klubova.

Partizan je uzeo titulu posle velikog preokreta u plejofu, dok je Zvezda ispustila ozbiljnu bodovnu prednost koju je imala cele sezone.

Zbog svega što se događalo, mi smo vam pripremili spisak svih spornih situacija sa utakmica Partizana (takođe, u isto vreme pustili smo i Zvezdin spisak), a na vama je da sami procenite koliko su sudije pomagale, a koliko odmagale vladajućem šampionu.

GROBARIMA SRCA TREPERE SA ŽELJOM DA SE VRATE U HUMSKU! Koji sve bivši igrači Partizana na leto postaju slobodni igrači? (VIDEO)

Inače, najviše puta na mečevima crno-belih pravdu je delio Milorad Mažić (5), dok je Zoran Široki čak na 4 utakmice davao prvi i poslednji zvižduk. Po tri nastupa upisali su Nenad Vasić i Srđan Jovanović.

Pred vama je spisak za koji smo uvereni da će vam zaokupiti pažnju u narednim minutima, jer na njemu ima apsolutno sve!!!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.