OVO ZANIMA SVAKOG DELIJU I GROBARA: Određeni termini žreba za Evropu, a znaju se i tačni datumi utakmica (FOTO)
Foto: Fonet/Espreso.co.rs

još jedno vrelo leto

OVO ZANIMA SVAKOG DELIJU I GROBARA: Određeni termini žreba za Evropu, a znaju se i tačni datumi utakmica (FOTO)

Partizan i Crvena zvezda će predstavljati Srbiju u Evropi, dok će Vojvodina i lučanska Mladost morati da sačekaju odluku Komisije za licenciranje ne bi li u drugom pokušaju dobili odobrenje da se takmiče u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Objavljeno:

Juče je okončana prvenstvena trka u domaćem šampionatu, a u subotu će se beogradski "večiti" boriti za trofej u Kupu čime će zvanično biti spuštena zavesa na sezonu 2016/17. Ono što znamo jeste da će Partizan i Crvena zvezda predstavljati Srbiju u Evropi, dok će Vojvodina i lučanska Mladost morati da sačekaju odluku Komisije za licenciranje ne bi li u drugom pokušaju dobili odobrenje da se takmiče u kvalifikacijama za Ligu Evrope, za šta su se izborili na terenu.

Em su izgubili titulu, em ostaju bez NJEGA! Jedan od najboljih igrača Zvezde odlazi iz kluba! (FOTO)

Jasno je da previše vremena za odmora neće biti. Superligaši se vraćaju na terene 15. jula, ali će učesnici kvalifikacija za Ligu Evrope mnogo ranije morati da počnu sa pripremama. Ako uzmemo primer Crvene zvezde kao sigurnog učesnika prve runde kvalifikacija za Ligu Evrope, može se reći da igrače čeka svega petnaestak dana odmora nakon finala Kupa Srbije.

Žreb parova prvog i drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na programu je 19. juna, a prvi mečevi prvog kola su zakazani za 29. jun!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.