Partizan ide u kvalifikacije za Ligu šampiona, a poznato je i šta ga tamo čeka! (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

BIĆE TEŠKO

Partizan ide u kvalifikacije za Ligu šampiona, a poznato je i šta ga tamo čeka! (VIDEO)

Srpski klubovi se po pravilu ne proslavljaju u elitnom takmičenju, pa zbog toga svakog Grobara zanima koje ekipe bi mogle da nalete na crno-bele u drugom kolu kvalifikacija

Objavljeno:

Partizan je šampion Srbije, i kao takav će igrati drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Iako je to nekada bila misaona imenica, u 2017. godini svaka evropobeda srpskih klubova znači ogroman uspeh (setimo se Zvezde i La Valete s Malte, Partizana sa Zaglebjem itd...).

Crno-beli su već tri puta igrali u grupnoj fazi Lige šampiona, a njihov sportski direktor Ivica Iliev je u razgovoru za Espreso otkrio da je njegov cilj dok se nalazi u vrućoj stolici u Humskoj 1 da Partizan igra osminu finala elitnog takmičenja.

ŠOU VLAHOVIĆA I TAVAMBE! Nikad zabavnija dodela pehara šampionskom timu Partizana, Kamerunac nasmejao ceo stadion! (VIDEO)

Priliku da svoje obećanje pretvori u realnost imaće već naredne sezone, ali srpski šampion, koji se izjednačio sa Zvezdom po broju titula, će morati da prođe tri kola kvalifikacija kako bi se našao u grupnoj fazi.

A, evo i šta ga čeka u tim famoznim kvalifikacijama:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.