PARTIZAN IZDAO SAOPŠTENJE O VUČIĆU: Grobari ne vređajte ga, njegova pomoć je bila presudna da igramo Evropu!
Foto: Beta

pomogao oko licence

PARTIZAN IZDAO SAOPŠTENJE O VUČIĆU: Grobari ne vređajte ga, njegova pomoć je bila presudna da igramo Evropu!

Crno-beli su dan nakon utakmice u Nišu uputili još jedno saopštenje, ovog puta svojim navijačima

Objavljeno: 11:25h

Partizan je pobedom nad Radničkim u Nišu prišao samo na centimetar od osvajanja titule, jer mu je u preostalom meču protiv Mladosti na stadionu u Humskoj dovoljan bod da stigne do šampionskog lovora.

Navijači crno-belih su u Nišu nakon što je obezbeđena bila pobeda vređali dosadašnjeg premijera Srbije i budućeg predsednika Aleksandra Vučića, zbog čega je generalni direktor kluba Miloš Vazura apelovao na njih da to ne čine.

foto: Saša Pavlić Koky

Dan nakon utakmice, crno-beli su izdali i zvanično saopštenje u kome poručuju navijačima da izbegnu sa vređanjem prvog čoveka Srbije, jer kako navode on je imao ključnu ulogu u tome da klub ipak igra u evropskim takmičenjima naredne sezone, iako je u jednom trenutku bio izbačen od strane UEFA.

- U svojoj, više od sedam decenija dugoj istoriji i tradiciji, FK Partizan je odlikovala tolerancija, trpeljivost i prava, iskonska i iskrena ljubav njegovih navijača prema klubu. Za naš klub su oduvek navijali oni koji znaju reči čika Duška Radovića da se za druge navija a Partizan voli.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.