SPREMA SE VELIKA NAMEŠTALJKA! Partizan 99% gubi u Nišu, Zvezda uzima titulu! (VIDEO)
Foto: Pixabay

SVE SE VEĆ ZNA

SPREMA SE VELIKA NAMEŠTALJKA! Partizan 99% gubi u Nišu, Zvezda uzima titulu! (VIDEO)

Srbija je na prstima, svi čekaju utakmicu na Čairu... O ovom bruji cela čaršija, a Espreso je došao do nekih vrlo zanimljivih informacija
Objavljeno: 16:24h

Naime, rezultati su već unapred dogovoreni, pa će kako saznajemo, Partizan da izgubi (ne zna se kojim rezultatom), dok se crveno-belima smeši izvesna "dvojka" u Ivanjici.

PARTIZAN ZOVE SINOVE SVOJE: Svaki navijač crno-belih će se naježiti do koske kad pročita poziv koji su mu poslali Grobari!

U tom slučaju, crveno-beli bi se ponovo izjednačili po bodovima s najljućim rivalom, ali bi zbog prve pozicije iz "ligaškog" dela sezone bili u boljem položaju pred odlučujuće bitke, koje se u nedelju odigravaju u glavnom gradu Srbije, kad Zvezdi gostuje upravo Radnički, dok Partizanu dolazi uvek nezgodna Mladost iz Lučana, najprijatnije iznenađenje sezone.

Ukoliko se ovo stvarno obistini, srpski fudbal bi doživeo jedan od najvećih udaraca u svojoj istoriji, a teško da bi ijedan bio javniji od ovoga, pošto su ove sezone od tabu teme, nameštanje rezultata i neregularnost takmičenja u našem sportu, konačno isplivali u prvi plan.

U PARTIZANU ĆE POLUDETI: Da li ovo znači da Crvena zvezda sigurno osvaja titulu? (FOTO)

Takođe, ako je ovo sve tačno, a verovatnoća za tako nešto je prilično velika, gotovo stopostotna, sva ona saopštenja i javne prozivke iz jednog u drugi tabor neće biti ništa više do PUKO OBMANJIVANJW JAVNOSTI I SKRETANJA PAŽNJE S VAŽNIH STVARI!

A o čemu se zapravo radi?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.