ZVEZDIN JOŠ ŽEŠĆI ODGOVOR PARTIZANU: Dozvali ste se pameti, a sad da vidimo šta će UEFA da vam kaže na otete titule?!
Foto: Filip Plavčić

Saopštenje na saopštenje

ZVEZDIN JOŠ ŽEŠĆI ODGOVOR PARTIZANU: Dozvali ste se pameti, a sad da vidimo šta će UEFA da vam kaže na otete titule?!

Crveno-beli su izdali novo saopštenje povodom molbe koja je iz Humske poslata u Nion
Objavljeno: 14:47h

Partizan je uputio zvaničnu molbu UEFA da pošalje svog neutralnog posmatrača na utakmicu koju igra u Nišu protiv Radničkog, kako bi njegovo prisustvo obezbedilo da se ne dogode neke nečasne i neregularne stvari.

Partizan poslao pismo UEFA!

Nije dugo bilo potrebno, pa da se tim povodom oglasi i Crvena zvezda, sa kojom se crno-beli bore za titulu, a već danima unazad traje medijski rat saopštenjima između dva kluba.

Nikad oštriji napad Zvezde na Partizan i FSS! Lopovluk, sudija Grobar, otimačina, pljačka, igra u rikverc! Titula nam je oteta!

foto: Saša Pavlić Koky

Nije mnogo trebalo Partizanu da žestoko odgovori na napad Zvezde: Vi se hvalite da na su vam na svim funkcijama u FSS Zvezdaši!

- Videli smo inicijativu FK Partizan koji je tražio od UEFA da se umeša u srpsko takmičenje. Apsolutno je podržavamo i drago nam je da su se gospoda iz Humske dozvala pameti.

- Odavno je trebalo to da učine, a pre svega da se konačno ustanovi da li im pripadaju titule iz 1986. i 1987. godine koje za UEFA nisu legitimne, a oni su ih iako su nameštali u domaćem prvenstvu dobili preko nekog Suda udruženog rada koji ni FIFA ni UEFA ne priznaju. Tada su Crvena zvezda i Vardar kao šampioni odlukom FSJ i UEFA igrali u Kupu šampiona, a Partizan je naknadno oteo te titule. Treba čuti stav UEFA po tom pitanju.

I TO SMO DOČEKALI! Konačno zdravorazumska izjava koja stiže iz tabora jednog od večitih rivala! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.