DULJAJ ODLAZI NAKON NOVOG KRAHA? Sve je jasno nakon TSC-a!
Igor Duljaj, Foto: Starsport

šta dalje?

DULJAJ ODLAZI NAKON NOVOG KRAHA? Sve je jasno nakon TSC-a!

To je to

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana poraženi su sa 2:1 u 33. kolu Superlige Srbije od TSC-a u Humskoj.

Partizan je sada uspeo da i drugo mesto na tabeli dovede u pitanje, a ono vodi u borbu za Ligu šampiona. Iako se mnogi pitaju gde je crvena linija kada je u pitanju rad Igora Duljaja u Partizanu, sadašnji strateg crno-belih očito ne razmišlja o ostavci, pošto je je u izjavi nakon meča najavio naredni derbi, ovoga puta protiv Vojvodine:

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

- Nisu to sitne greške, to su velike greške, utakmica je bila poprilično mirna, oni su kontrolisali loptu pozadi, tražili su međuprostoru gde će gurnuti loptu. Naivni smo primili golove, to se ponavlja iz utakmice u utakmicu, koliko god da treniramo, ponavljamo, da li je psihološki nekim igračima da izguraju ovo, ali neću dozovliti da padnu, da odemo dole. Ima da istrajemo, da se borimo i vratićemo se kako znamo i umemo. U četvrtak je važna utakmica, bez obzira na sve što je bilo negativno, neću dati da iko poklekne.

Potom je nastavio o svojoj odbrani, tačnije, o tome kako su radili na treninzima, ali...

- Uvek je najlakše reći da je neko kriv, uvek to naravno treba krenuti od mene, ali u nekim situacijama ipak, kad je nešto logično, ako vidiš igrača, moraš da napadneš loptu, da ne dozovliš da centrira, nije prvi put. Mnogo smo trenirali, radili, da li je do psihe, do pritiska, očigledno je veliki pritisak na njima. Nema predaje, moramo da se dignemo kako znamo i umemo, neću dozvoliti da ekipa padne.

Istakao je i da će sada pritisak biti i veći.

- Još veći pritisak što navijača, što medija, to je naš život, ko ne funkcioniše pod pritiskom, niti je za ovaj posao, bolje je da promeni profesiju, izguraćemo mi ovo kako znamo i umemo.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

Nije želeo trener Duljaj da kaže da je umor krivac:

- Igrate kod kuće, taj umor ne priznajem, naravno, u trenucima postoji, ali imamo veliki ulog, morate i kad je teško sami sebe da naterate da budete još agresivniji, da idete preko svog limita, jer je ulog ogroman što se tiče nas, rekao sam, veliki motiv je kvalifikacije za Ligu šampiona, koji motiv treba veći, atmosfera je spasla, nije bilo toliko ljudi. Nema predaje i izborićemo se na pošten način.

Imao je kratak komentar i pred Vojvodinu. Samom najavom meča sa Novosađanima, jasno je da Igor Duljaj ne namerava da napuštaklupu Partizana:

- Odlično igraju, imaju dosta kvalitetnih igrača u npaadu, mi smo sada ranjivi, svi su osetili krv, ali... Nema predaje, idemo dalje, važno je da se momci glave vrate što pre.

Na kraju, nije znao i kakvo je stanje sa povređenim Ksanderom Severinom, Samedom Baždarom i Svetozarom Markovićem.

- Specifične povrede, na to pitanje ne mogu da dam odgovor.

Bonus video:

00:08

Duljaj i sudija Milan Ilić

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.