DOKTOR! MVP majstor za još moćniju Crvenu zvezdu - da li je on pravo pojačanje?
Delije, Foto: Starsport©

sjajan je

DOKTOR! MVP majstor za još moćniju Crvenu zvezdu - da li je on pravo pojačanje?

Neumoljiv

Objavljeno:

Laskavi epitet igrača utakmice na meču polufinala Kupa Srbije je pripao krilnom napadaču crveno-belih Piteru Olanjinki, koji je direktno učestvovao u postizanju prvog gola, a potom je i zatresao mrežu večitog rivala za konačnih 2:0 i plasman u finale najmasovnijeg fudbalskog klupskog takmičenja u našoj državi.

Piter Olajinka
Piter Olajinkafoto: Starsport

Uživala je publika na Marakani tokom kompletnih 90 minuta fudbala na prethodnom duelu Crvene zvezde i večitog rivala. Ipak najveće uzbuđenje od strane verne zvezdaške publike smo videli u 27. i 29. minutu. U prvom naznačenom momentu, Hvang je sjajnom fintom iz igre izbacio svog čuvara, a potom pogodio rezantnim centaršutom Olanjinku na drugoj stativi.

Nigerijac je spustio loptu glavom ka mreži, dok je na putu prema golu ista zakačila Filipovića, pa je tako pogodak pripisan kao autogol defanzivca protivničkog tima. Samo dva minuta kasnije bivši kapiten Slavije iz Praga je demonstirao pravu fudbalsku inteligenciju. Nakon ubacivanja Mijailovića, na daljem delu kaznenog prostora Olanjinka je prihvatio loptu na grudi i potom uhvatio neodbranjiv volej, zakucavši loptu iza leđa golmana Jovanovića.

U novom izdanju emisije MVP svi gledaoci mogu da saznaju koliko je Zvezda upustila udaraca prema golu rivala, broj izvedenih kornera, koji je ovo po redu bio večiti derbi za Milana Rodića, kao i mnoge druge zanimljive statističke podatke.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.