PARTIZAN NE IGRA KUP? Radikalna odluka crno-belih posle derbija!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

bura

PARTIZAN NE IGRA KUP? Radikalna odluka crno-belih posle derbija!

Parni valjak se oglasio nakon meča na Marakani

Objavljeno: 20:49h

Fudbaleri Partizana možda neće igrati Kup utakmicu protiv Crvene zvezde u sredu.

Crno-beli su se, posle poraza od crveno-belih u okviru 1. kola plej-ofa Superlige Srbije rezultatom 3:2, oglasili putem saopštenja koje je objavio PR kluba Biljana Obradović.

- Partizan neće igrati Kup utakmicu. Sramni sudija, koji je pokrao i uništio "večiti derbi" uradio je ono za šta je i poslat. Partizan će razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije, jer ne vidimo svrhu da igramo utakmicu gde će neki Pavle Iliće već odrediti rezultat - napisali su crno-beli, a zatim i dodali:

Pavle Ilić na 173. večitom derbiju
Pavle Ilić na 173. večitom derbijufoto: Starsport

- Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu.

Nema sumnje da nas čeka izuzetno turbulentan period u srpskom fudbalu.

Ostaje da se vidi koju će oduku doneti Partizan.

Bonus video:

00:26

Baklada Grobara uoči 173. večitog derbija

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.