NAJNOVIJA SRAMNA ODLUKA UEFA! Srbija ne ide na Evropsko prvenstvo!
FSS, Foto: EPA/Laurent Gillieron

bruka

NAJNOVIJA SRAMNA ODLUKA UEFA! Srbija ne ide na Evropsko prvenstvo!

Srbija bez šampionata Evrope

Objavljeno:

Esports reprezentacija Srbije bila je na dobrom putu da se domogne Evropskog prvenstva, međutim UEFA je odreagovala i stopirala našeg igrača Miloša Krunića.

Prethodnog vikenda odigran je kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo u Fifi koje organizuje Evropska kuću fudbala. Srbija je imala svog predstavnika Milosa Krunića iz Crvene zvezde.

FSS
FSSfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Popularni “Kruna” odigrao je sedam mečeva i ostvario šest pobeda uz jedan poraz. Isti učinak imali su Francuz i Španac, ali je zbog boljeg medjusobnog skora Srbin završio na prvom mestu.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

Kako pravilnik nalaže, u toj situaciji se pravi trugao pobeda i poraza izmedju pomenuta tri igrača u kome je srpski predstavnik bio najbolji. Medjutim, Uefa je po ko zna koji put pokazala da funkcionise po principu dvostrukih aršina i odlučila je da Kruna ponovo igra protiv oba rivala gde je poražen usled šoka koji je doživeo. Neverovatna situacija koja je za Uefa postala nešto normalno. Očekuje se reakcija Fudbalskog saveza Srbije u što skorije vreme.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.