"NEMA ČOVEKA U FSS KOGA BIH POZVAO NA KRSNU SLAVU"! Bogdanović udara jako: Šefe, koliko si uzeo premiju za SP?
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/youtube/ UNA TELEVIZIJA

AU

"NEMA ČOVEKA U FSS KOGA BIH POZVAO NA KRSNU SLAVU"! Bogdanović udara jako: Šefe, koliko si uzeo premiju za SP?

Nekadašnji fudbaler u svom stilu

Objavljeno: 14:06h

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović, a sada rado viđen gost i analitičar u mnogim emisijama posvećenim fudbalu je još jednom ustalasao domaću javnost.

Poznat je kao neko ko nema "dlaku na jeziku", a tokom gostovanja u emisiji "Indirektno" na televizji "K1" je briljirao novom izjavom.

- Ja bi se ubio kad bi radio u fudbalu. Da sad sedim sa njima… U Fudbalskom savezu Srbije nema nijedan čovek koga bi ja pozvao na krsnu slavu. Zamislite vi da dođe Pavlović mali iz Bajerna iz Minhena, da mu Šurbatović bude generalni sekretar i da vodi brigu o njemu u reprezentaciji. A, mali ga pita: ‘Je li šefe, koliko si uzeo premiju za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru’, a ovaj mu kaže: ‘Eto, malo, 350 hiljada, tri puta više nego fudbaleri koji su igrali’. Sad kada bi napravili stablo, ko je šta kome, zet, stric, rođak, brat… Pa, vi bi ste se šokirali. Tako da je struka jako problematična. Ovde su najbolja deca i navijači. Fudbalski funkcioneri, po mom skromnom mišljenju, to je jedna bestidnost i kleptomanstvo. Ne mogu da pričam o njima - rekao je Rade Bogdanović.

Bogdanović je igrao je na poziciji napadača, a karijeru je počeo u sarajevskom Željezničaru.

Nakon toga je igrao u Južnoj Koreji i Japanu. Vratio se u evropski fudbal potpisavši za španski Atletiko Madrid. Potom je igrao za holandsku Bredu, nemačke klubove Verder Bremen i Arminiju Bilefeld da bi poslednji angažman imao u El Vahdi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Za seniorsku reprezentaciju SR Jugoslavije odigrao je tri utakmice, postigavši pritom dva gola.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

(Espreso/K1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.