BITNA VEST ZA NAVIJAČE SRBIJE: Evo gde možete NABAVITI karte za EURO!
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

i dalje ima ulaznica

BITNA VEST ZA NAVIJAČE SRBIJE: Evo gde možete NABAVITI karte za EURO!

Sada je šansa za sve koji nisu još došli do ulaznica

Objavljeno:

Fudbalski savez Srbije se oglasio povodom ulaznica za sve one koji i dalje nisu kupili karte za Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Parizu 2024. godine.

Otvoren je portal od strane UEFA, te su ulazice i dalje u prodaji.

- Od 6. do 11.marta 2024. navijači koji su kupili ulaznice za utakmice na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj, a ipak im nisu potrebne – svoje neželjene ulaznice moći će da plasiraju u preprodaju direktno preko UEFA portala ulaznica, a prva prilika za kupovinu će trajati samo 24 časa od 13. marta u 11,00 do 14. marta u 11,00. Posle toga ukoliko preostane ulaznica tokom marta opet će biti otvoren neki vremenski period za kupovinu. U slučaju da se ulaznice predate za preprodaju uspešno kupe, vlasnici ulaznica će dobiti puni povrat novca - stoji u saopštenju i navodi se:

Miloš Veljković, Srđan Babić, Fudbalska reprezentacija Srbije, Andrija Živković
foto: Starsport©

- Platforma za preprodaju UEFA EURO 2024 omogućava navijačima da ponude svoje karte za preprodaju bezbedno i po nominalnoj vrednosti. Takođe omogućava navijačima da bezbedno kupuju karte od drugih navijača. To je zvanični kanal UEFA koji: eliminiše rizik od sticanja nevažećih ili lažnih karata i garantuje da će prodavci dobiti svoj novac u potpunosti. Navijači mogu kupiti najviše četiri (4) ulaznice po meču i najviše dvanaest (12) ulaznica ukupno na turniru, zavisno od dostupnosti. Ako bilo koja karta ostane neprodata, biće vraćena vlasniku karte i neće biti refundirana. Platforma za preprodaju će biti otvorena do kraja marta 2024. Nakon marta više neće biti mogućnosti za preprodaju karata.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.