KATANAC NA HUMSKU! Da li Partizan OSTAJE bez stadiona?
Foto: Starsport

strah

KATANAC NA HUMSKU! Da li Partizan OSTAJE bez stadiona?

Grobari u panici

Objavljeno: 21:41h

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović gostovao je u jutarnjem programu na TV "B92" gde je iskazao veliku zabrinutost za stanje u Fudbalskom klubu Partizan.

Ostoja Mijailović i Igor Duljaj
Ostoja Mijailović i Igor Duljajfoto: Starsport©

- Imam jednu stvar da kažem, koja je veoma važna. Jako sam zabrinut za situaciju u FK Partizan. Ovo je mnogo teža situacija. Dakle, Milorad Vučelić kad je bio predsednik JSD i FK Partizan stavio je hipoteku na ime poreza 11,7 miliona zbog dugova u FK Partizan. Fudbalski klub je prošle godine dugovao 20 miliona evra za porez, a sada duguje 23-24 miliona evra.

Miloš Vazura
Miloš Vazurafoto: Starsport©

Prvi čovek KK Partizan je najavio da bi zbog lošeg i nesavesnog dugogodišnjeg poslovanja JSD Partizan mogao da ostane bez stadiona u Humskoj!

Stadion Partizana u Humskoj
Stadion Partizana u Humskojfoto: Starsport

- Šta ćemo da radimo kad država krene da naplaćuje porez od 23-24 miliona evra. Država u ovom trenutku može da dođe na izvršenje na stadion. FK Partizan duguje dakle, ponavljam, 23-24 miliona za porez. Kako će FK to da plati? Ako poreska uprava uzme stadion, JSD ostaje bez najvrednije imovine koju ima - istakao je Mijailović.

Bonus video:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

(Espreso/Kurir/A.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.