ZAŠTO PARI SEN ŽEMEN NIJE JOŠ UVEK OSVOJIO LIGU ŠAMPIONA? "Shvatio sam zašto je to tako" (FOTO)
Đanluiđi Bufon u dresu Pari Sen Žermena, Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

"POMISLIO SAM Mama mia"

ZAŠTO PARI SEN ŽEMEN NIJE JOŠ UVEK OSVOJIO LIGU ŠAMPIONA? "Shvatio sam zašto je to tako" (FOTO)

Mnogi se pitaju o čemu je problem, a o tome je pričao legendarni Đanluiđi Bufon koji je deo "svetaca" bio u sezoni 2017/18

Objavljeno:

Nejmar, Lionel Mesi, Zlatan Ibrahimović, Marko Verati, Edinson Kavani, Serhio Ramos... Sve su to igrači koj su nosili dres Pari Sen Žermena.

Ne zna se koliko će još tu biti Kilijan Mbape, a mnoge super zvezde zajedno sa Francuzem i ogromnim svotama novca nisu uspele da osvoje Ligu šampiona.

Klijan Mbape
Klijan Mbapefoto: EPA/YOAN VALAT

Mnogi se pitaju zašto i u čemu je problem, a o tome je pričao legendarni Đanluiđi Bufon koji je deo "svetaca" bio u sezoni 2017/18.

- Došao sam tamo iz Juventusa koji je imao jake igrače, ali kada sam stigao u PSŽ pomislio sam 'Mama mia'. Da uzmem sve ove igrače i da ih odvedem u Torino sigurno bismo osvojili Ligu šampiona četiri puta u nizu, ali kao i sa svim stvarima u životu ima vrlina i mana - počeo je Bufon izlaganje u "BSMT podkastu".

Tijago Silva i Đanluiđi Bufon u Pari Sen žermenu
Tijago Silva i Đanluiđi Bufon u Pari Sen žermenufoto: EPA/Yoan Valat

Pojasnio je zatim i na šta misli.

- Imali smo Mbapea, Nejmara, Veratija, Tijaga Silvu, to je bilo neverovatno. Pitao sam se kako je moguće da nisu osvojili Ligu šampiona, delovalo je da je to nemoguće. Onda shvatite određenu dinamiku koja postoji sa toliko velikih imena. Može da postane veoma komplikovano u svlačionici, čak i kada je atmosfera dobra, kao što je bila te sezone. Proveo sam tamo godinu dana i shvatio sam zašto je to tako - zaključio je Bufon.

Bonus video:

00:12

Odlično raspoloženi Maldini i Bufon

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.