MAKSIMOVIĆ UŠAO U ISTORIJU HETAFEA! Poklon koji je dobio će pamtiti dugo!
Nemanja Maksimović, Foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

lep uspeh

MAKSIMOVIĆ UŠAO U ISTORIJU HETAFEA! Poklon koji je dobio će pamtiti dugo!

Koliko ga vole i veruju iz kluba, pokazali su u nedelju

Objavljeno:

Nemanja Maksimović je posle perioda u Valensiji gde nikako nije uspeo da se dokaže, stigao u Hetafe 2018. godine i od tada ne mrda iz tog kluba.

Jedan od najboljih veznih igrača tog kluba u poslednjih deset godina dokazuje se iz meča u meč, a koliko ga vole u tom klubu i koliko mu veruju dokazali su i u nedelju.

Nemanja je dobio prikladan poklon, dres sa brojem 200, simbolično jer je upravo toliko utakmica odigrao u dresu ovog kluba, što je zaista impresivna brojka.

Predsednik Anhel Tores mu je uručio dres.

Hetafe je uspeo da savlada Seltu u jučerašnjem duelu rezultatom 3:2, a Nemanja je bio starter na ovom meču.

Valja napomenuti da je u periodu provedenom u Hetafeu Maksimović postigao sedam golova. Počeo je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, igrao je za Domžale, Astanu i Valensiju.

Ima dve osvojene Premijer lige Kazahstana, kao i kup te države, a osvojio je U19 Evropsko prvenstvo sa Srbijom i dve godine kasnije Mundijalito na Novom Zelandu za igrače mlađe od 20 godina, upravo je on bio strelac pobedonosnog gola protiv Brazila u finalu.

Bonus video:

01:27

SVE OSIM UBEDLJIVE POBEDE NEĆE BITI USPEH SRBIJE! Đurović i Bjelinić o borbi za Evropsko prvenstvo: Ovo je dobro za naš fudbal!

(Espreso/I.K)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.