BAHAR TUŽIO ZVEZDU I TRAŽI MILIONE? Papiri predati FIFA preko advokata
Barak Bahar, Foto: Starsport©

IZRAELCI PIŠU

BAHAR TUŽIO ZVEZDU I TRAŽI MILIONE? Papiri predati FIFA preko advokata

Prema navodima iz ove zemlje, tužbu su podneli i dosadašnji pomoćnici Gaj Carfati, Gaj Vizinger i Adam David i zahtevaju milione od crveno-belih

Objavljeno: 20:13h

Barak Bahar tužio je Crvenu zvezdu i predao je papire FIFA i traži milione, kao ekskluzivu prenosi izraelski portal One.

Prema navodima iz ove zemlje, tužbu su podneli i dosadašnji pomoćnici Gaj Carfati, Gaj Vizinger i Adam David i zahtevaju milione od crveno-belih.

Adam David i Barak Bahar
Adam David i Barak Baharfoto: FK Crvena zvezda

- Bahar je podneo tužbu preko svog advokata Morana Mejrija. Imao je ugovor sa Zvezdom na tri godine, što mu je omogućilo da direktno tuži klub FIFA - navedeno je na portalu "One."

Gaj Carfati i Barak Bahar
Gaj Carfati i Barak Baharfoto: Starsport

Podsetimo, izraelski portal "M.sport5" za pravoslavni Božić pisao je da su Bahar i Carfati podneli preteće pismo sa tužnom kod UEFA.

Oni su navodno tada tvrdili da nisu postigli dogovor o naknadi koju zaslužuju, a tvrde da im učesnik Lige šampiona duguje novac za plate.

Barak Bahar na večitom derbiju
Barak Bahar na večitom derbijufoto: Starsport

Istog dana saopštenjem su se oglasili sa Marakane i negirali dugovanja prema Baharu i poručili su se "rastali u dobrim odnosima."

Izraelac je smenjen posle poraza u večitom derbiju, generalni direktor Zvezdan Terzić poručio je da će bivšeg trenera isplaćivati dok ne nađe novi posao.

Bonus video:

00:12

Zvižduci Baharu

(Espreso/One/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.