"TERZIĆ SE SMEJE SVOJIM IZJAVAMA!" Vazura odgovorio na reči čelnika Zvezde o "pomoći sudija crno-belima" (FOTO)
Miloš Vazura, Foto: Starsport©

BEZ DLAKE NA JEZIKU!

"TERZIĆ SE SMEJE SVOJIM IZJAVAMA!" Vazura odgovorio na reči čelnika Zvezde o "pomoći sudija crno-belima" (FOTO)

Ne znam kako to drugačije da formulišem, nego da je ispričao vic. Verujem ljudima iz FSS da će suđenje biti fer i pošteno na proleće, što je najbitnije, rekao je funkcioner "parnog valjka"

Objavljeno:

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana govorio je o zimskom prelaznom roku crno-belih.

Veruje čelnik "parnog valjka" da će prolećni deo sezone biti regularan, da neće biti vanfudbalskih pritisaka na timove, sudije.

Generalni direktor Miloš Vazura i trener Igor Duljaj
Generalni direktor Miloš Vazura i trener Igor Duljajfoto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

- Ne očekujem vanfudbalski pritisak. Što se terena tiče, tu naravno da očekujem pritisak. Ako neke sudije sude derbi, koji odlučuje titulu, pritisak je normalan. No, to treba i sudijama da bude zadovoljstvo da sude tako veliki meč. Ne očekujem nikakav drugi pritisak. Ako ga bude bilo, reagovaćemo. Ponavljam još jednom, verujem ljudima iz FSS i verujem sudijama. Normalno je da i oni pogreše, ljudi su, ali je važno da te greške ne budu namerne. Što se nas tiče, imaće punu našu podršku. Samo da sude fer i pošteno - rekao je Vazura.

Miloš Vazura
Miloš Vazurafoto: Starsport©

Čini se da se u Partizanu, posle dobrih rezultata u prvenstvu tokom jeseni, promenila i retorika, titula više nije tabu tema.

- Normalno je da, posle pobede u derbiju, očekujete da se borite za titulu. Jesenji smo prvaci, pojačali smo tim, ispunili želje sportskom sektoru i treneru. Normalno je da se borimo za titulu. Naravno, neće biti lako. Zvezda ima najskuplji tim u svojoj istoriji, kako kažu njeni čelnici, a tu su i drugi jaki klubovi poput Čukaričkog, Vojvodine, TSC. Sve su to dobre ekipe. Neće biti lako ni njima ni nama da pobedimo sve te protivnike - istakao je Vazura za Telegraf.

Miloš Vazura
Miloš Vazurafoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Na kraju se još jednom osvrnuo na pomalo potcenjivačke izjave iz tabora najvećeg rivala i tezi da crno-belima pomažu sudije da bude prvi.

- Rekao sam već i zaista mislim da se Zvezdan Terzić smejao sa tim ljudima kojima je dao tu izjavu, kada su se ugasile kamere. Ne znam kako to drugačije da formulišem, nego da je ispričao vic. Svakako, hvala mu i što je u jednom momentu pohvalio Partizan. A, ta priča da sudije nama pomažu je smešna. Svi u Srbiji znaju da mi nemamo pomoć sudija, niti tražimo, niti očekujemo. Samo neka se sudi fer i pošteno, svima. Ne samo Partizanu i Zvezdi već svim klubovima. Biće nam tako bolji fudbal i dobićemo više naših kvalitetnih igrača kao što su Mihajlo Ilić, Kristijan Belić ili Kosta Nedeljković koji je takođe prodat u ozbiljan klub za ozbiljan novac. Verujem ljudima iz FSS da će suđenje biti fer i pošteno na proleće, što je najbitnije - zaključio je Vazura.

Bonus video:

00:35

SRDAČAN DOČEK ZA LITVANCE: Vazura uručio poklone i na srpskom ćaskao sa generalnim direktorom RFS-a! VIDEO

(Espreso/Telegraf/Z.I/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.