ĆAVI IZGUBIO LAPORTINO POVERENJE: Legendarnog Španca menja drugi čuveni fudbaler Barselone (FOTO)
Ćavi, Foto: EPA/Alejandro Garcia

OTKAZ I NASLEDNIK

ĆAVI IZGUBIO LAPORTINO POVERENJE: Legendarnog Španca menja drugi čuveni fudbaler Barselone (FOTO)

Ideja predsednika kluba je da osvajač 12 trofeja sa Kataloncima bude do kraja sezone na klupi i ako se pokaže, biće mu ponuđen dugoročni ugovor

Objavljeno:

Fudbaleri Barselone poraženi su od Real Madrida sa 4:1 u finalu Superkupa Španije, a ne ide im dobro ni u Primeri gde brane titulu.

Trenutno imaju sedam bodova manje od drugoplasiranog "kraljevskog kluba" i osam od Đirone koja je na jednoj odigranoj utakmici više.

Detalj sa finala Superkupa Španije
Detalj sa finala Superkupa Španijefoto: EPA/STR

Po pisanju španskih medija ceh bi mogao da plati trener Ćavi Ernandez koji je izgubio poverenje uprave kluba i spremljena mu je zamena.

U pitanju je Rafael Markez (44), takođe nekadašnji igrač Barse koji vodi drugi tim Katalonaca od 22. jula 2022. godine.

Ideja predsednika Đoana Laporte je da Meksikanac bude do kraja sezone na klupi i ako se pokaže, biće mu ponuđen dugoročni ugovor.

Čuveni Rafa je bio deo Nou kampa od leta 2003. do leta 2010. godine i osvojio je sve što se može osvojiti, ukupno 12 trofeja.

Đoan Laporta
Đoan Laportafoto: EPA/Quique Garcia

Pokrivao je pozicije štopera i centralnog veznog i za Barselonu je u svim takmičenjima odigrao 242 utamice uz po 13 golova i asistencija.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.