OSVAJAČ SERIJE A U POL POZICIJI ZA POPOVIĆA!? Izvisili Juventus, Bajern Minhen i Porto? (VIDEO)
Matija Popović, Foto: Printscreen/Youtube/KarimCompsHD

IPAK IDE U ITALIJU

OSVAJAČ SERIJE A U POL POZICIJI ZA POPOVIĆA!? Izvisili Juventus, Bajern Minhen i Porto? (VIDEO)

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera bi po potpisivanju ugovora otišao na pozajmicu u klub koji ima veliki broj mladih nada gde sticao iskustvo

Objavljeno:

Milan je odustao od Matije Popovića (18), slobodnog igrača i bivšeg člana Partizana jer su njegovi agenti preterali sa zahtevima oko provizije.

Juventus je navodno postao deo trke i pokušao da iskoristi situaciju, ali deluje da je u pol poziciji Napoli.

Kako javlja Đanluka Di Marcio, šampion Italije navodno ozbiljno vreba iz prikrajka i želi da pobedi konkurenciju u vidu Bajern Minhena i Porta.

Konačan dogovor je daleko, ali Napolitanci rade na tome da obezbede minute jednom od najtalentovanijih srpskih fudbalera.

Matija Popović
Matija Popovićfoto: Printscreen/Youtube/@FSSrbije

Opcija je Frozinone koji je put mladih nada među kojima su Soule i Kajo Žorž izu Juventusa, Ibrahimović iz Bajerna, Rejnijer iz madridskog Reala...

Matija bi zvanično postao član pometuog kluba, ali bi tim sa stadiona "Dijego Armando Maradona" predstavljao narednu i konačnu destinaciju.

"Azuri" i vode pregovore, a "kanarinci" su tu da bi se zaobišlo pravilo o ograničenju kupovine igrača izvan Evropske unije.

Svaki italijanski sastav po sezonu sme da angažuje dvojicu momaka bez pasoša EU, a radi se o novim imenima koji tek dolaze u Seriju A.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.