SITI IMA KONKURENCIJU: Lider Bundeslige hoće Zvezdinog Mijatovića!
Jovan Mijatović, Foto: Starsport©

zagrizli

SITI IMA KONKURENCIJU: Lider Bundeslige hoće Zvezdinog Mijatovića!

Trener Ćabi Alonso je pikirao Zvezdinog bisera Jovana Mijatovića

Objavljeno: 14:08h
Nedeljko Đukić

Jovan Mijatović (18) je otputovao sa ekipom Crvene zvezde na pripreme na Kipru, ali priče o njegovom odlasku postaju samo jače.

U nedelju se pojavila vest da je Njujork Siti, deo prebogate "Siti grupe" kao i Mančester Siti, spreman da plati osam miliona evra za njegove usluge, a sada stiže vest da imaju jaku konkurenciju.

Naime, nemački "Kiker" javlja da Mijatovića želi Bajer Leverkuzen, lider Bundeslige!

Jovan Mijatović
foto: Starsport©

Trener Ćabi Alonso koji je napravio pravi hit sa "Farmaceutima" je ostao bez prvog golgetera Viktora Bonifejsa koji će zbog povrede odsustvovati sve do aprila, pa sad čuveni Španac na raspolaganju ima samo Patrika Šika i mladog Adama Holžeka, koji nije klasičan špic.

"Kiker" ističe da je Mijatović na vrhu želja Leverkuzena i sugerišu da je to zato što je već pokazao raskošan talenat sa devet postignutih golova u prvom delu Superlige Srbije (gol na 80 minuta igre), da je levonog i može da igra na više napadačkih pozicija.

Bajer je navodno spreman da plati napadača osam miliona evra plus četiri miliona na ime bonusa. Navodno su i Aston Vila i Monpelje poslali slične ponude. A Mijatović bi direktno baš na zapad Evrope. ne preko Amerike pa eventualno do dresa Mančester Sitija...

Ako konkurencija za potpis Mijatovića postane još jača, možda obeštećenje i bez bonusa bude osmocifreno?

Bonus video:

00:27

171. večiti derbi - atmosfera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.