SERGEJ SE ODRIČE ASTRONOMSKE PLATE I VRAĆA SE U ITALIJU?! Borba za Skudeto je primamljiv motiv
Sergej Milinković-Savić na utakmici Al Hilala i Al Ahlija, Foto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

BOMBA!

SERGEJ SE ODRIČE ASTRONOMSKE PLATE I VRAĆA SE U ITALIJU?! Borba za Skudeto je primamljiv motiv

Reprezentativac Srbije umoran je navodno od Saudijske Arabije i uprkos velikim primljanjima hoće nazad na Stari kontinent

Objavljeno: 12:35h

Italijanski mediji preneli su da će Pjotr Zjelinski pojačati Inter na leto kao slobodan igrač jer je odbio novi ugovor od Napolija.

San uprave nero-azura je Sergej Milinković-Savić, a italijanski novinar Marko Barzalji napisao je da postoje glasine da vezista želi da se vrati u Evropu.

Sergej Milinković-Savić u dresu Al Hilala
Sergej Milinković-Savić u dresu Al Hilalafoto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Reprezentativac Srbije navodno je umoran od Saudijske Arabije i uprkos velikim primanjima hoće nazad na Stari kontinent.

Trener Simone Inzagi ceni kvalitete nekadašnjeg fudbalera Lacija, a Saudijci bi mogli lako da mu nađu zamenu, a borba za Skudeto je primamljiv motiv.

Simone Inzagi
Simone Inzagifoto: EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Ukoliko bi se desilo tako nešto, Sergej bi morao da se odrekne značajnog dela plate jer trenutno zarađuje 25.000.000 evra u Al Hilalu.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.