PLJAČKA DOŠLA GLAVE: Napali Dušana Tadića, pa završili u zatvoru!
Epilog lošeg momenta, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

au

PLJAČKA DOŠLA GLAVE: Napali Dušana Tadića, pa završili u zatvoru!

Epilog lošeg momenta

Objavljeno:

Dvojica kriminalaca koji su u februaru prošle godine pokušali da izvrše pljačku nad srpskim fudbalerom Dušanom Tadićem u Amsterdamu osuđeni su na zatvorske kazne.

Muhamed F., koji je fizički napao Tadića, dobio je kaznu od godinu dana zatvora, dok je njegov saučesnik i brat, Muhamed El K., dobio kaznu od pola godine zatvora.

Napad se dogodio kada je Tadić parkirao svoj automobil, a dvojica napadača s kacigama na glavi prišla su mu nakon što su ga prethodno pratili na motoru. Iako je Tadić uspeo da se privremeno odbrani, jedan od napadača ga je uhvatio za vrat. Ipak, srpski fudbaler je uspeo da se oslobodi i potraži utočište u obližnjem hotelu, pretrpevši samo manje povrede.

Policija u Amsterdamu brzo je identifikovala razbojnike, 20-godišnjeg Muhameda F. i 27-godišnjeg Muhameda El K., koristeći snimke sigurnosnih kamera. Obojica su uhapšena, a protiv njih je podneta krivična prijava za pokušaj pljačke. Na suđenju je otkriveno da su napadači postavili GPS uređaj na Tadićeva vozila, što ukazuje na pažljivo planiranje pljačke.

Sudski proces je bio odložen jer je Muhamed F. tvrdio da nije osoba sa kacigom koja je zabeležena tokom napada, nego da DNK otisci na mestu napada pripadaju njegovom blizancu.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.