"PRATIM GA ŠEST MESECI, POSTOJI OBOSTRANA ŽELJA DA DOĐE, ALI..." Duljaj ostaje bez pikiranog pojačanja?
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

"FENOMENALAN JE"

"PRATIM GA ŠEST MESECI, POSTOJI OBOSTRANA ŽELJA DA DOĐE, ALI..." Duljaj ostaje bez pikiranog pojačanja?

Imam u glavi imena igrača koji bi mogli da pojačaju Partizan, rekao je Igor

Objavljeno:

Igor Duljaj, trener Partizana otvorio je dušu u Partizanovom podkastu, a u drugom delu koji vam prenosimo pričao je o zimskom prelaznom roku.

- Prvo moram da vidim sa ljudima iz kluba, u kojem pravcu želimo da idemo. Imam u glavi imena igrača koji bi mogli da pojačaju Partizan. Ali, isto tako imamo i dosta fudbalera koji ne igraju, a čija su primanja velika, tako da nije fer dovoditi nove igrače dok se to prvo ne reši - rekao je Duljaj u razgovoru za Partizanov podkast.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport©

Nije hteo o imenima, ali...

- Ima jedan igrač, pratim ga šest meseci, ima 22 godine. Fenomenalan je. Postoji obostrana želja da dođe u Partizan, ali finansijski momenat nije idealan za klub. Suma od 1.500.000 evra je velika za naše uslove. Ali i Saldanja je plaćen, kako kažu mediji, 1.300.000 i mislim da će Partizan moći da ga dobro "unovči" - istakao je Duljaj.

Mateus Saldanja slavi jedan od golova
Mateus Saldanja slavi jedan od golovafoto: Starsport©

Neće Brazilac otići do kraja sezone.

- Kada sam rekao da će klub biti na slatkim mukama da zadrži Saldanju i Belića, nisam rekao da će sada otići. Iz pouzdanih izvora znam da se ne radi samo o interesovanju, nego da ćemo imati odlične ponude za Brazilca. Darijo Srna je došao na derbi da gleda utakmicu i u njegovom notesu su upisana imena trojice igrača: Saldanje, Belića i Nedeljkovića iz Zvezde. To je njegov posao. Da ne zaboravimo da je levi bek Zvezde pre nekoliko meseci završio u Šahtjoru - zaključio je Duljaj.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso/Partizanov podkast/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.