Oštre reči Milorada Vučelića! Od nas su tražili da izvršimo kolektivno SAMOUBISTVO! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

POSLE SVEGA...

Oštre reči Milorada Vučelića! Od nas su tražili da izvršimo kolektivno SAMOUBISTVO! (FOTO)

Vučelić je naveo i da je mladi štoper Nikola Milenković prodat Fiorentini za 5.100.000 evra, bez učešća menadžera u pregovorima
Objavljeno:

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da svi u tom fudbalskom klubu "dišu kao jedan" i da se nada da će se uspešno nastaviti serija crno-belih od 30 utakmica bez poraza.

- Drago mi je što Partizan ponovo diše kao jedan, od igrača, stručnog štaba, do uprave kluba. Partizan je 30 utakmica neporažen, a u tri derbija ima dve pobede i remi. Želimo da nastavimo sa ovim rezultatima, svesni da će biti teškoća, da će biti poraza, ali neka to bude posle novih 30 utakmica - rekao je Vučelić pred delegatima Skupštine Partizana.

Vučelić je govorio i o odluci Evropske fudbalske unije (UEFA) da Partizan ne igra evropska takmičenja, koja je posle poništena.

foto: Saša Pavlić Koky

- To je bio veliki udarac za Partizan, našli smo se pred žestokom paljbom ljudi koje vole Partizan, ali dobrim delom i neprijatelja Partizana i medija, koji su tražili da izvršimo kolektivno samoubistvo - kazao je Vučelić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.