BORJAN POCRVENEO U PORAZU SLOVANA: Dinamo obezbedio proleće u Evropi!
Borjan je dobio direktan crveni karton, Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

sumiranje utisaka

BORJAN POCRVENEO U PORAZU SLOVANA: Dinamo obezbedio proleće u Evropi!

Nekoliko zanimljivih rezultata u Ligi Evrope i Ligi konferencija

Objavljeno:

Fudbaleri Olimpije iz Ljubljane ostvarili su pobedu nad Slovanom iz Bratislave rezultatom 2:1 na domaćem terenu, oprostivši se na dostojan način od Lige konferencija za sezonu 2023/24.

Dvostruki strelac za Slovence bio je Pedro Lukas, dok je za Slovan gol postigao Belkman.

Olimpija nije imala šansu da se plasira u prolećni deo evropskog takmičenja pre ovog meča, ali su uspeli da se oproste pobedom. Meč je obeležio i crveni karton bivšeg golmana Crvene zvezde Milana Borjana koji je dobio direktan crveni karton u 54. minutu zbog nepromišljenog starta nad protivničkim igračem.

U drugom meču grupe A, Lil je pobedio Ki Klaksvik sa 2:0, zauzevši prvo mesto u grupi i plasiravši se u osminu finala Lige konferencija.

U grupi B, Makabi Tel Aviv je savladao Genta sa 3:1 na stadionu TSC-a, osiguravši prvo mesto u grupi sa 15 bodova. U drugom meču ove grupe, Zorija je pobedila Breidablik sa 4:0.

Dinamo Zagreb je pobedio Balkan sa 3:0 u okviru grupe C, dok je Viktorija Plzenj savladala Astanu sa 3:0, potvrdivši prvo mesto u grupi.

U grupi D, Klub Briž je pobedio Bodo Glimt sa 3:1, dok je Bešiktaš slavio sa 2:0 protiv Lugana koji je već ispao, ali to nije bilo dovoljno za progres u Ligi konferencija.

Bonus video:

00:16

Atmosfera pred meč Genk - Čukarički

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.