LEGENDA PARTIZANA ZA ESPRESO POSLE KRAHA U NIŠU: "Svaki naredni protivnik kao utakmica života i smrti" (FOTO)
Razočarani fudbaleri Partizana posle poraza u Nišu, Foto: Starsport©

"siromašno i oskudno"

LEGENDA PARTIZANA ZA ESPRESO POSLE KRAHA U NIŠU: "Svaki naredni protivnik kao utakmica života i smrti" (FOTO)

Prosto, sa onom prednošću koju je Partizan imao u ovakvoj ligi, apsolutna titula je odavno trebala da bude završena, rekao je bivši igrač i trener crno-belih za naš portal

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana poraženi su od Radničkog u Nišu sa 2:1 posle preokreta u 18. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli su tako prepustili lidersku poziciju Crvenoj zvezdi, iako imaju isti broj bodova, ali su crveno-beli u prednosti zbog bolje gol razlike.

Razočarani fudbaleri Partizana posle poraza u Nišu
Razočarani fudbaleri Partizana posle poraza u Nišufoto: Starsport©

Posle kraha na Čairu, pozvali smo Ivana Golca, legendarnog igrača i trenera "parnog valjka" koji nam je izneo svoje utiske o stanju voljenog kluba.

- Ne treba biti mnogo pametan, već duže vremena o tome pričamo. Prosto, sa onom prednošću koju je Partizan imao u ovakvoj ligi, apsolutna titula je odavno trebala da bude završena. Ovi rezultati koji su se dogodili unazad pokazuju mnogo toga i sad je situacija praktično izuzetno neizvesna i vrlo je teško prognozirati i govoriti nešto pametno - rekao je Golac za Espreso.

Ivan Golac
Ivan Golacfoto: Starsport©

Smatra da će sada biti još teže.

- Znam i kako im je sada u glavama, ali ono što je najveći problem, svaka utakmica bez obzira na protivnika biće otprilike kao utakmica života i smrti - istakao je Golac za Espreso.

Ivan Golac
Ivan Golacfoto: Starsport©

Večiti derbi je 20. decembra od 18 časova u Humskoj.

- Onda sledi derbi sa Zvezdom koja je zahvaljući samo nama došla u situaciju da bude trenutno na poziciji na kojoj jeste. Sve je siromašno i oskudno. Ne bih voleo da Zvezda ode na plus, gledajući igru, i jedni i drugi imaju malo toga u ekipi. Nemate kreativnost, sredinu terena, špic kvalitetan, odbrana tanka. Zabrinjavajuće i alarmantno. Ja mislim da će ovo biti jedan od najneizvesnijih derbija u smislu kvaliteta dve ekipe i trenutnih njihovih igara - zaključio je Golac za Espreso.

Ivan Golac
Ivan Golacfoto: Starsport©

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:14

Grobari u Minhenu

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.