Jedino ja smem da kažem Totiju da je idiot i da svi ćute! Današnje klince bih nalupao bejzbolkom zbog Instagrama! (VIDEO)
Foto: AP

Mnogo jak intervju

Jedino ja smem da kažem Totiju da je idiot i da svi ćute! Današnje klince bih nalupao bejzbolkom zbog Instagrama! (VIDEO)

Beskompromisni borac na terenu, ume i podlo da udari, ali i da napravi fer-plej potez zbog koga bi mu aplaudirali i protivnici i njihovi navijači
Objavljeno:

U Romi je, isto kao i njegov idol Frančesko, od detinjstva, i on je dobijao blanko čekove, ponude od kojih se vrti u glavi i uvek je govorio "NE", njegov život je bio "bordo boje" na Olimpiku.

A i zašto bi ga menjao, jer je on jedini koji sme da kaže da "je Princ go", da gurne prst u oko bogu Rima, Totiju.

foto: Fonetap

- Tokom ovih 16 godina u Romi dozvoljem mi je luksuz koji je retko ko imao: Da živim i odrastam uz idola. Kada je trebalo da stanem uz njega i branim ga na terenu od protivnika - branio sam ga. Kada je trebalo da ustanem i da se svađam sa njim - svađao sam se. Kada je trebalo da mu pokažem divljenje - pokazao sam ga. Kada je trebalo da mu kažem da je idiot - rekao sam mu. To je privilegija koju niko nije imao u Rimu. Ovde ako kažete da je Toti loše zavezao pertle, to je kao da ste uvredili Kralja. Ja sam imao luksuz da smem to da mu kažem - rekao je De Rosi u svom velikom intervjuu italijanski medijima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.