Dugo nismo čuli Marka Nikolića da pohvali ono što je pohvalio posle utakmice sa Vojvodinom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Arenasport 1

Teren bio dobar

Dugo nismo čuli Marka Nikolića da pohvali ono što je pohvalio posle utakmice sa Vojvodinom! (VIDEO)

A, evo i šta je rekao strateg Vojvodine Radoslav Batak
Objavljeno:

Trener Vojvodine Radoslav Batak bio je zadovoljan nastupom svojih fudbalera u polufinalu Kupa Srbije protiv Partizana, dok je njegov kolega Marko Nikolić kazao da ekipa zna šta treba da radi u revanšu.

- Utakmica je bila rezultatski izjednačena, ali smo mi imali bolje prilike. Da je Nikola Trujić dao gol odmah na početku, utakmica bi imala drugačiji tok. Nismo imali sreće da postignem gol, ali je rezultat povoljan za nas - rekao je Batak za televiziju Arena.

foto: Printscreen/Arena Sport 1
foto: Printscreen/Arena Sport 1

Ovo je novom treneru Vojvodine bio debi na klupi "lala", a pre meča je rekao da bi voleo da može da odigra makar poluvreme.

- Sigurno bih mogao da odigram 45 minuta, ali ne bih sada da devalviram moje igrače. Sve je bilo perfektno, odlično i borbeno. Zahvalan sam im za ovu partiju, a biće bolje iz dana u dan - rekao je Batak.

foto: Printscreen

Nikolić je ocenio da je njegov tim bio "malo konfuzan" u prvom poluvremenu.

- Jako dobar teren u Novom Sadu, brz, super za igru. Mi smo u prvom poluvremenu bili bez tri-četiri standardna prvotimca i malo konfuzni. Generalno, slabo poluvreme. Utakmica je bila ozbiljna, takmičarska. Nije lepa za gledanje, ja to znam. U drugom poluvremenu je 100 odsto bila naša kontrola, ali je bilo mnogo netačnosti na protivničkoj polovini. Sada je to tako, a znamo šta treba da radimo u Beogradu - rekao je Nikolić.

BONUS VIDEO: Zvezdaši aplauzom pozdravljaju povređenog Hečera

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.