"TINJA NADA, POKUŠAĆEMO DA ZAVRŠIMO KAO TREĆI U GRUPI!" Lazetić ne odustaje pred Vest Hem (FOTO)
Žarko Lazetić, Foto: Starsport©

"Ocena je za sada prelazna"

"TINJA NADA, POKUŠAĆEMO DA ZAVRŠIMO KAO TREĆI U GRUPI!" Lazetić ne odustaje pred Vest Hem (FOTO)

Očekivanja su uvek najveća moguća, bez obzira na protivnika, tako se i pripremamo, rekao je trener TSC-a

Objavljeno:

Fudbaleri TSC-a u četvrtak od 18.45 dočekuju Vest Hem u petom kolu A grupe Lige Evrope u Bačkoj Topoli, a očekivanja je izneo trener Žarko Lazetić.

Standings provided by Sofascore

- Tinja nada, nadamo se i dokle god ima bilo kakve šanse pokušaćemo da ostvarimo što bolji plasman i da završimo kao treći u grupi. Koliko je to moguće - videćemo. Daćemo sve od sebe da svaka utakmica bude takmičarska, verujemo da ćemo već sutra pokušati da se približimo tome i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o tome da li ćemo prezimiti u Evropi. Očekivanja su uvek najveća moguća, bez obzira na protivnika, tako se i pripremamo - rekao je Lazetić.

U prvoj utakmici vicešampion Srbije je čak i poveo 1:0, ali je izgubio posle preokreta sa 3:1.

- Imamo iskustvo prve utakmice sa Vest Hemom gde smo bili dosta dobri defanzivno i uspevali dobro da pariramo. Sa samopouzdnjem iz poslednje utakmice i zbog onoga što vidim na treninzima, verujem da će igrači biti dosta bolji i sa loptom i da ćemo biti opasniji kada je u našem posedu. Bitno je da produžimo vreme uspešnog takmičenja sa njima, u gostima smo bili vrlo dobri više od 60 minuta, ako sada to ode na 80 ili 90 možda bude i bolji rezultat - istakao je Lazetić.

Računi će se svoditi na kraju...

- Svodićemo račune kada prođu još ove dve utakmice. Sa kakvim se mi ekipama takmičimo u grupi… Ja sam generalno zadovoljan svime sem tih pola sata u Frajburgu, gde smo potonuli zbog rezultata. Sve ostale utakmice smo dobro parirali, momci su bili na maksimumu, ostali smo svoji, meni je važno da smo bili dosledni i u tome istrajali - poručio je Lazetić.

Žarko Lazetić na utakmici Vest Hema i TSC-a u Londonu
Žarko Lazetić na utakmici Vest Hema i TSC-a u Londonufoto: Bradley Collyer / PA Images / Profimedia

UticalI su ovakvi mečevi na TSC...

- Nama su te utakmice pomogle da izgledamo onako protiv Partizana i Vojvodine, mi se još uvek navikavamo na ritam i intenzitet koji se igra u Evropi. Ocena je za sada prelazna, a verujem da će biti još bolja i da će biti bolji utisak, ako uspemo u ove dve utakmice da iskoričamo u tom smislu - zaključio je Lazetić.

Bonus video:

00:26

LUDNICA U SENTI, JOŠ LUĐE U DOMU BROJANA: Pogledajte koliko su SRČANO Sneža i Milan ispratili meč TSC-FCSB (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.