LEGENDA ZVEZDE NE RAZUME BAHARA: "Pa, Ljupko Petrović je s nama izlazio u grad - ne da bi se PROVODIO, nego..."
Barak Bahar je pod ogromnim pritiskom, Foto: Starsport©

ne može tako?

LEGENDA ZVEZDE NE RAZUME BAHARA: "Pa, Ljupko Petrović je s nama izlazio u grad - ne da bi se PROVODIO, nego..."

Moralo je da bude 2:0 posle pet minuta - smatra Dragiša Binić

Objavljeno: 14:54h

Navijači i fudbalski stručnjaci se uglavnom slažu da je Crvena zvezda rezultatski podbacila u prvih pet kola Lige šampiona, ali da nije razočarala igrački.

Međutim, kiksevi pred oba gola, od kojih neki stvarno neshvatljivi, skupo su koštali crveno-bele pa su i pre poslednjeg kola ostali bez šansi za makar treće mesto koje vodi u nokaut fazu Lige Evrope.

Zvezda u poslednjih sedam godina nije bila konkurentnija u Evropi, razlika je smanjena, a nedostatak sreće je glavni razlog poraza od Jang Bojsa, tvrdi legendarni fudbaler crveno-belih Dragiša Binić.

- Činjenica je da se igrački dižemo, jedini minus ove sezone su izgubljeni bodovi od Jang Bojsa. Nismo imali sreće, moralo je da bude 2:0 posle pet minuta, na kraju bar četiri od onih šest sedam-šansi moralo je da završi u mreži. Nemam dilemu da smo bolji od njih, dali su nam dva gola bez šanse, utakmica me podsetila na naš duel protiv Grashopersa u Beogradu kada lopta nije htela u gol - naglasio je član Zvezdine šampionske generacije iz Barija Tanjugu.

- Mi sad moramo da se konsolidujemo, pobeda u derbiju je pod obavezno, zbog samopouzdanja igrača, ali i navijača. Najlakše je kritikovati - smatra Binić.

Dragiša Binić
foto: Starsport©

On je prokomentarisao i način na koji Barak Bahar vodi tim.

- Sve razumem, i ratno stanje u njegovoj zemlji, ali mora da bude bliži sa igračima. Pa, Ljupko Petrović je izlazio sa nama u grad, ne da bi se provodio, nego na neki način "kontrolisao". Nije u redu ni uvođenje Kataija i Kange u finišu, kod mene to ne bi moglo - zaključio je Binić i dodao da bi bilo dobro da u derbiju igra što više domaćih igrača jer "bolje osećaju važnost utakmice od stranaca".

Bonus video:

00:33

Početak utakmice u Bernu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.