MIJAILOVIĆ: "Možemo da pobedimo Siti!" LUČIĆ: To u Ligi šampiona MORA da se koristi"
Vladimir Lučić, Foto: Starsport©

reakcije

MIJAILOVIĆ: "Možemo da pobedimo Siti!" LUČIĆ: To u Ligi šampiona MORA da se koristi"

Vidite kako smo završili - neutešan je napadač Zvezde

Objavljeno: 08:10h

Fudbaleri Crvene zvezde su posle gostovanja RB Lajpcigu bili ubeđeni da su zaslužili više od paraza 1:3 pa su jedva čekali da odmere snage i an stadionu "Rajko Mitić" i najavljivali revanš, ali su opet izgubili.

Ispušteno na svom terenu protiv Jang Bojsa (2:2), nisu uspeli da nadoknade u Bernu, a sad najavljuju pobedu protiv Mančester Sitija!

Srđan Mijailović želi da se saigrači i on tako iskupe za samo jedan bod u prvih pet utakmica grupne faze Lige šampiona i eliminaciju iz elitnog takmičenja, ali i gubitak šansi za prelazak u Ligu Evrope.

- Sigurno da nam je svima preteško posle ovog poraza. Ne znam šta bih drugo rekao. Pokušaćemo da se dignemo, da odigramo tu poslednju utakmicu što bolje možemo. Možemo da pobedimo zbog svojih navijača koji će sigurno opet doći da nas podrže. Daćemo sigurno svoj maksimum u toj poslednjoj utakmici - počeo je vezista.

- Mislim da nismo bili nadigrani. Imali smo na početku utakmice par šansi dobrih... Obično, kada na ovom nivou ih ne iskoristiš, bude neka kazna. To se desilo danas, pokušavali smo da se vratimo u utakmicu, ali nažalost nismo uspeli. Imali smo i dve, tri šanse u drugom poluvremenu... - neutešan je vezista crveno-belih.

Zvezda je promašila zicere, a primila dva jeftina gola.

- Ne znam. Mi smo se stvarno trudili... Gde je problem, videćemo. Ja stvarno ne bih da se mešam u to, mislim da su momci dali svoj maksimum, i šta znam... Okrećemo se dalje, moramo da se podignemo kako znamo i umemo, da nastavimo da igramo što bolje, i da beležimo dobre rezultate - rekao je Mijailović.

01:32

Mijailović posle poraza od Jang Bojsa

Sa njim se slaže Vladimir Lučić koji je u igru ušao u drugom poluvremenu, a po završetku susreta rekao da svi mogu da žale za propuštenim.

- U prvom poluvremenu utakmica nije bila rešena, ali su oni stekli veliku prednost zbog naših propuštenih šansi. To u Ligi šampiona mora da se koristi, imali smo slabu realizaciju i u prvom i u drugom poluvremenu. To moramo da popravimo. Oni su dobra ekipa, kažnjeni smo iz dva prekida, dva detalja koji odlučuju utakmicu, i to je to.

Zvezda je izvesno poslednja kolo pre kraja.

- Nismo očekivali, nadali smo se da se borimo i za drugo, treće mesto, ali vidite kako smo završili. Ostaje stvarno veliki žal - zaključio je Lučić.

Bonus video:

01:23

Kraso posle poraza od Jang Bojsa

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.