SAVO MILOŠEVIĆ SPREMAN DA ODE: "Ako javnost bude tražila da idem, nikakav problem, ujutru!"
Milošević je na klupi Bosne doživeo dva poraza, Foto: EPA/Jose Sena Goulao

OTVORENO

SAVO MILOŠEVIĆ SPREMAN DA ODE: "Ako javnost bude tražila da idem, nikakav problem, ujutru!"

Selektor Bosne i Hercegovine otvoreno nakon poraza od Luksemburga

Objavljeno:

Savo Milošević, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, istakao je da i pored poraza od Luksemburga rezultatom 4:1, postoje neki pozitivni trenuci koje treba uzeti u obzir.

Reprezentaciju sada očekuje još jedan susret, ovog puta protiv Slovačke, koji neće imati značaj po konačan ishod takmičenja.

"Mislim da smo videli da je nekoliko igrača bilo spremno da ide preko svoje granice na terenu. Ne moram o imenima, mislim da je to bilo vidljivo golim okom. To je najveći dobitak, igrači koji su pokazali da žele, uključujući nove igrače - rekao je Milošević i dodao da je spreman i da napusti selektorsko mesto ako javnost to od njega bude tražila.

"Nikom porazi nisu prijatni, a najmanje meni. Ni meni ovo sve ne treba, ali niko nije rekao da će put biti lagan. Protiv Luksemburga smo igrali bez pet-šest igrača i razumem da su navijači ljuti i kivni. Onaj ko misli da imamo bolje igrače, živi u zabludi. Pretresli smo sve, imao sam tri spiska, ali to je to što imamo. Ne pričam napamet i ovo su stvari koje svi mogu razumeti. Ako javnost bude tražila da idem, nikakav problem, ujutru - izjavio je Milošević, koji ima i dodatni problem jer će nekoliko igrača morati da se čuva žutih kartona kako bi mogli u martu da igraju u baražu", rekao je Milošević.

Reprezentacija BiH ima u martu poslednju šansu da izbore plasman na EURO i to preko baraža koje su izborili preko Lige nacija.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.