ROZE BLISTAO POSLE POBEDE! Spomenuo noćni provod i prijatelja Partizanovca, a jedna stvar ga je POSEBNO ODUŠEVILA
Miloš Degenek i Marko Roze, Foto: Starsport©

ZADOVOLJAN PARTIJOM NA MARAKANI

ROZE BLISTAO POSLE POBEDE! Spomenuo noćni provod i prijatelja Partizanovca, a jedna stvar ga je POSEBNO ODUŠEVILA

Trener Lajpciga progovorio i o temama izvan fudbala

Objavljeno: 07:15h

Fudbaleri Lajpciga pobedili su Crvenu zvezdu na Marakani sa 2:1 i tako obezbedili plasman u narednu rundu Lige šampiona.

Trener nemačkog tima Marko Roze je bio impresioniran atmosferom koju su priredile "Delije", a na konferenciji za medije je analizirao pobedu svog tima vidno zadovoljan.

- Kasno je, biću kratak. Kontrolisali smo meč. Previše šansi u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu je bilo jasno da će Zvezda napasti. Meč je gotov kad sudija odsvira kraj, bilo nam je potrebno da golman bude na nivou. Sjajan stadion, sjajna atmosfera, ostvarili smo naš cilj, a to je osmina finala.

Igra Šlagera?

Zvezda - Lajpcig
Zvezda - Lajpcigfoto: Starsport

- Šlagera znam dugo. Prošle godine je bio bolji, ove sezone nije počeo najbolje, ali on traži od sebe mnogo. Imao je sitnije probleme, ali sada je već dve tri utakmice u dobrom ritmu. Nadam se da će biti bolji. Veruje u svoj kvalitet, ima samopouzdanje.

Novinari iz Nemačke su se obratili Rozeu sa "dobro jutro" pa pitali o meču.

- Kod nas postoji samo jedna moneta, a to su pobede i rezultati. Ispali smo iz Kupa, ali smo se u Ligi šampiona kvalifikovali dalje. Želimo da nastavimo ovako i naredne godine. Izborili smo se na kraju za pobedu, a to je najvažnije.

Da li vam je čestitao anonimni prijatelj iz Partizana na ovoj pobedi?

- Još mi nije čestitao, ali je juče bio sa mnom. Dragana Bogavca sam video danas, nekoliko drugara imam ovde. Uvek sam srećan da ih vidim.

Otkrio je da li će imati vremena za noćni provod u Beogradu.

Marko Roze
Marko Rozefoto: Starsport©

- Ostaćemo još jedno veče, ali već je veoma kasno. Trener i igrači su ponekad umorni, a danas jesam umoran i jedva čekam da odem u hotel da se odmorim.

Partija Šeška?

- Dobra. Veoma dobar meč za njega. On je mnogo trčao sa loptomi bez nje, imao je dugačke sprinteve, a mislim da je to njegov dobar učinak. Zaslužio je možda i više na meču, ali to i tražimo od njega. Da taj kvalitet ima i da ga uvek pokazuje.

Bonus video:

01:08

Igrači s navijačima posle meča

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.