OVO PREVAZILAZI GRANICU NORMALNOG: Razbojnici pokušali da kidnapuju Nejmarovu ćerku i devojku!
Nejmar se našao na meti napada, Foto: Printscreen/Instagram/brunabiancardi, EPA/Clemens Bilan

neverovatno

OVO PREVAZILAZI GRANICU NORMALNOG: Razbojnici pokušali da kidnapuju Nejmarovu ćerku i devojku!

Ovo je već zabrinjavajuće

Objavljeno: 19:39h

U Španiji se odigrala prava drama ovog utorka kada je grupa razbojnika pokušala da kidnapuje Nejmarovu devojku, Brunu Bjankardi, zajedno sa njihovom ćerkom. Srećom, brza reakcija policije sprečila je ovaj pokušaj otmice.

Incident se dogodio u Kotiji, u državi Sao Paulo, a odmah su se na terenu našle jake policijske snage. U trenutku upada u kuću, roditelji Brune su bili vezani, ali nisu povređeni.

Jedan od napadača je uhapšen, dok su ostali uspeli da pobegnu i nastavili su potragu za Nejmarovom devojkom i ćerkom. Međutim, u vreme upada, one se nisu nalazile u kući.

Uprkos neuspelom kidnaping pokušaju, lopovi su uspeli da opljačkaju kuću i odnesu brojne skupocene predmete, uključujući torbe poznatih brendova, satove, nakit i druge vredne stvari, kako izveštava španska novina Marca.

Nejmarova izabranica se malo kasnije oglasila o incidentu na društvenim mrežama.

- Jutros su opljačkali moju kuću i moje roditelje za taoce. Mavi, moja sestra i ja ne živimo više tamo i nismo bile tu u tom trenutku. Hvala Bogu što su i oni dobro. Materijalne stvari ćemo povratiti, najvažnije je da su svi bezbedni i da oni koju su učestvovali u ovome budu uhvaćeni - rekala je Nejmarova devojka.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.